Search
Close this search box.

Cort dom pentru eveniment de proiectie

Domeniul-pvc-pentru-evenimentul-de-proiecție-cadru-de-cort-bun-pentru-dom-2
Actualizat: February 19, 2024
Publicat: February 1, 2024

Deoarece taxa de construcție costisitoare a teatrului de proiecții din cărămidă, domul de proiecție din oțel devine din ce în ce mai popular datorită dimensiunii sale flexibile și funcției rentabile. În același timp, puteți lua în considerare siguranța întregii structuri datorită construcției sale metalice. Astăzi, vom împărți performanța de siguranță a structurilor domului de proiecție din oțel.

Superioritatea structurală a cortului Dome

Toată teatrul de proiecție a cupolelor este construit în sferă. Acest tip de clădire are o performanță perfectă în rezistența la vânt (încărcare maximă a vântului 120 km / h), capacitatea de încărcare și drenaj. Între timp, diametrul poate fi opțional de la 5m la 80m.

pvc-dom-pentru-evenimentul-de-proiecție-360-de-cinema-furnizor-imersiv
Domeniul-pvc-pentru-evenimentul-de-proiecție-cadru-de-cort-bun-pentru-dom

Material de clasă superioară din cortul Dome Immersive 360

Folosind tubul din oțel zincat (acoperit cu praf) pentru a construi întreaga structură poate face cortul dome mai durabil în orice vreme, durata de viață poate ajunge la 10 ani. O performanță mai bună în anti-rugina, protecție împotriva coroziunii și aspect lucios. Membrana din PVC de înaltă densitate are blocare UV, rezistență la căldură, funcție anti-crash. De asemenea, standardul de ignifugare a țesăturilor din PVC respectă standardele DIN4102, B1, M2 și NFPA 701. Protejați echipamentul de proiecție în orice vreme.

Ce Zici De Experiența De Proiecție?

SHELTER DOME oferă un pachet de proiectare single-stop pentru domenii, inclusiv pre-planificare, design de produse, producție digitală de dom, instalare de structuri, producție video și instruire în operare.

Am furnizat produse de înaltă calitate pentru mai multe evenimente iconice precum Guangzhou International Light Festival, carnavalul filmului Paddington, Volvo Ocean Race, partajarea tehnologiilor VR și multe altele.

Tehnologie low-atmosferică

Ecranul de proiecție ar putea fi modelat în interiorul spațiului sferic perfect prin tehnologia de presiune scăzută a atmosferei. Efectul de proiecție va fi mai neted, mai clar și mai realist.

pvc-dom-pentru-eveniment-de-proiecție-tehnologie-avansată-360-de-cinema
pvc-dom-pentru-eveniment-de-proiecție-tehnologie-avansată-360-de-cinema-2

Sistem de afișare avansată pentru proiecții

Oferim software avansat de integrare a margini, care poate combina video și imagine într-un singur ecran de 360 de grade. Utilizarea mai puține proiectoare face ca întregul proiect să fie mai rentabil.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon