Caută
Close this search box.

Corturi Dom

Shelter corturi dom geodezic, ca fiind cel mai utilizând spațiu structura temporar din lume, ar putea fi aplicate pe scară largă pentru toate tipurile de evenimente de la nunti, petreceri la camping, de la spectacol auto, conferință la cazare temporară și de la evenimente normale la show-uri de moda.

Aopertinelor noastre deschideri clar din 5-40 de metri, și sunt instalate cu profile din oțel sau aluminiu, materiale de acoperire sunt țesăturile din PVC alb sau transparent. După cum cel mai Neutilizarea spațiu a structurii, echipamentelor și dispozitivelor de evenimente ar putea fi puse în cort cu ușurință, fără a avea grija limita de spațiu.

Dia.7m Casa Dom în stațiunea de plajă

Dia.20m Dia.10m Dia.8m Domuri corturi în campingul deșertului

Cort de glumping cupole de 7m cu baie și strat de izolație

Casa Dom Personalizată pentru stațiunea Jungle

6m Eco Dom pentru Cazare de Familie

Casa Geodezica cu facilități de bucătărie pentru închirierea Airbnb

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon