Search
Close this search box.

Corturi Evenimente

Shelter Corturi Evenimente sunt baza profesionala pentru locatii perfecte eveniment al telefoniei mobile. Dacă pentru un tur, spectacole de artă, spectacole auto, Spectacole barca, Spectacole de consum, Spectacole B2B, Spectacole bijuterii, sau evenimente recurente sau alte ocazii regulate – cu sistemele de cort eveniment din Shelter, locatii funcționale, frumoase, flexibile sunt întotdeauna create pentru spectacole sau festivitati. Bazați-vă pe produsele noastre și serviciul nostru.

Datorită sistemului lor de construcție modulară de înaltă calitate, corturi din oferta Shelter vă o deosebit de mare varietate de dimensiuni, forme și opțiuni de configurare – atât pentru structurile temporare, portabile simple și două etaje. Aceasta a încercat, testat și metoda larg aprobat de construcție modulară permite utilizatorului să creeze soluții pentru furnizarea de locuri de atractive rentabil, funcțional, în condiții de siguranță și.

Gama de corturi mari din Shelter este disponibil în deschideri latime de la 8m la 50m natura modular al sistemelor de cort mare Shelter permit modele de orice lungime, care sunt realizate prin adăugarea de 5 milioane de golfuri prelungire lung la cortul. Construieste-l atâta timp cât aveți nevoie! 

Structuri de fabricatie imense pentru expoziții tented

Span 30m cort poligonal folosit pentru Outdoor Forum Venue

corturi de evenimente de vanzare - Ceremonia de deschidere de 1000mp

15 x 20 Cort de structură clară pentru lansarea produselor

40m Cort Construit pentru ECRL Groundbreaking Ceremonia în Malaezia

20 x 20m Corturi Personalizate pentru Expoziția Butterfly

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon