Caută
Close this search box.

Corturi Industriale

Shelter structuri de depozitare temporară a vă oferi un spațiu de depozitare stabil pentru bunurile dumneavoastră. Creștere neașteptată a vă companiei puteți pune înainte de necesitatea de nevoie rapid un loc de întâlnire de stocare temporară. Alegeți un magazin semi-permanent poate satisface nevoia ta într-un timp scurt. Bunuri și aparatele vor fi în siguranță pe tot parcursul anului. Depozite sunt rezistente la condiții meteorologice dificile, pentru a proteja bunurile depozitate de ploaie și de vânt cu material PVC rezistent la apă și din aliaj de aluminiu firmă.

Dimensiunea corturile noastre de stocare poate fi opțional de la 25m-60m. Dimensiuni diferite pot potrivi dvs. cantitate de produse. De asemenea va vom propune soluția de depozitare. Astfel încât să nu trebuie să îngrijorat de deșeuri de spațiu.  

Cort depozitare 40 x 80 cu panou Sandwich

Hangar de avion 20 de 40 metri cu înălțimea de 6.4m

20 x 50 m Corturi Industrialel | Corturi de Industriale

Cort militar pentru tabăra de bază a armatei

Corturi Industriale pentru Parcare Auto și Depozitare

Corturi Depozitare ca Magazin Temporar

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon