Caută
Close this search box.

Corturi Nunti

Shelter Corturi nunti sunt disponibile într-o varietate de forme si dimensiuni diferite, care sunt disponibile în lățimi-deschideri clare de 3m / 4m / 5m / 6m / 8m / 9m si 10m.Whether ai visat de scoici și nisip sau Arabian Nights, sau marea verde munte și lac pentru a obține o experiență romantică pustie, putem face nunta de neuitat.

Shelter Sistemul Cort de nunta marquee este livrat cu o inaltime streasina standard 2.60m si ca toate structurile temporare , circ Corturi de nunta sunt pe deplin un design modular, prin urmare, să le permită să fie extins pentru a crea lungimi nelimitate în pași de 3,00m si 5.00m secțiuni modulare .

Pentru a adăuga mai mult la flexibilitatea lor, sistemul robust Warty Tent cort este disponibil într-un număr de opțiuni de design estetic plăcut – clientii pot alege din următoarele modele; Classic “A” Frame, acoperiș curbat, Peak acoperiș înalt, End Hip, Multi-verso și 2 & 3 Way Split, de conversie modele pe 3,00m golfuri modulare.

Aceasta a încercat, testat și metoda larg aprobat de construcție modulară permite utilizatorului să creeze soluții pentru furnizarea de locuri de cost-eficient, funcțional, în condiții de siguranță și atractiv la nunta si ceremonia. Utilizat ca recepție și de catering, nunta Shelter Marquee oferi, de asemenea lenjerie frumos, iluminat, aer con, pentru podele, toate accesoriile care au nevoie nunta ta.  

1000 Persoane Cort Nunti de Vanzare

Corturi Pentru Nunti- Îndeplinind visele de nuntă ale clienților noștri!

15 x 20 Cort de structură clară pentru lansarea produselor

20 x 20m Corturi Personalizate pentru Expoziția Butterfly

10×20 Cort Gradina cu PVC Transparent Fabric

20 x 70 m Corturi de Nunta de Vanzare

Shelter Corturi oferă toate tipurile de cort de nunta de vanzare. Puteți alege visezi cort nunta în adăpost. Ținând nunta in aer liber sub cort de marcare este o alegere bună pentru a vă bucura atomsphere aer liber.

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon