Caută
Close this search box.

Managementul Event Sfaturi – Cum de a alege Cortul evenimentului

SHELTER-Corturi-Corturi-pentru-Nunti-Corturi-Nunta-de-Vanzare-Drapaje-Corturi-Cort-Nunta-Pret-328-300x175
Actualizat: februarie 22, 2024
Publicat: februarie 1, 2024

Event Management În Aer Liber

Astăzi, tot mai mulți oameni aleg ținând activitate temporară. În același timp, cort deveni cel mai potrivit loc de întâlnire pentru evenimentul care va avea loc. Evident că, atunci când planificați un eveniment în aer liber, este important pentru tine de a alege cortul dreapta. cortul este centrul social al evenimentului, și asigurându-vă că aveți suficient spațiu pentru oaspeții dumneavoastră și sunt păstrarea în cadrul bugetului dvs. sunt ambele priorități.

SHELTER-cort-dome-domuri-geodezice-corturi-nunti-cort-organizare-evenimente-9

Câteva Sfaturi În Alegerea Cort Eveniment

#1. Ce fel de eveniment te va tine

Acesta este primul și cel mai important lucru ar trebui remarcat. Există diferite în stil cort pentru diferite evenimente. În promovarea comercială, veți dori unele de design ochi-prinderea și personalizate de corturile tale. În evenimente de carnaval / celebrare, tesatura din PVC imprimate va fi o alegere mai bună pentru a se lumina locul tau in aer liber. În eveniment sportiv, puteți face unele design simplu si clasic pentru sala de lounge și recepție. Indiferent de tipurile de evenimente, vei primi nevoie in instalarea cort clar etalon.

#2. Locul de amplasare a Evenimentului

Locul de amplasare este de asemenea ar trebui să fie considerat ca punct. Locul de amplasare va determina succesul evenimentului. Potrivit terenului, ceea ce face soluții de adaptare pentru eveniment.

In plus, diferite fixații cort pot fi alese depind de situația dumneavoastră reală. Cu ajutorul rulmentul Caseta ca fixarea poate oferi protecție maximă a terenului. Pe uscat de ciment, folosim de obicei șurubul de expansiune pentru a stabili structuri de corturi. Există mai performante mai bune pe pajiște de miză din oțel.

corturi-evenimente-cort-pentru-evenimente-corturi-de-evenimente-de-vanzare-Shelter-Corturi-49-300x175
SHELTER-Corturi-Double-Decker-Cort-Mari-Corturi-pentru-Nunti-Corturi-Nunta-de-Vanzare-Drapaje-Corturi-Cort-Nunta-Pret-5

#3. Meteo Examinarea

Meteo au un impact decisiv asupra activităților în aer liber. Dar, cort poate încerca să reducă impactul vremii asupra activităților. PVC rezistent la apă și perete solid sunt accesoriile de bază și esențiale pentru corturi. In plus, ploaie de jgheab pentru o zi ploioasă, aer conditionat pentru vara fierbinte, sistem de căldură pentru vreme rece, pentru a se asigura că activitățile pot desfășura fără probleme.

#4. Capacitatea cortului

Având un spațiu suficient pentru oaspeți este responsabilitatea gazdei. Capacitatea de va fi diferită depinde de setarea locuri și decorațiuni interioare. De exemplu, dacă sunteți de planificare o sala de servire a mesei în masa rotundă. Fiecare zonă de oaspeți este de aproximativ 1.5sqm. Dacă găzduiți un spectacol de modă, ai face mai bine luarea în considerare a etapei catwalk, de asemenea. Datorită designului de construcție, dimensiunea va fi flexibil și a cortului nostru clar deschidere. Puteți micșora sau mări lățimea și lungimea în 3 / 5m fiecare locaș.

SHELTER-Corturi-Corturi-pentru-Nunti-Corturi-Nunta-de-Vanzare-Drapaje-Corturi-Cort-Nunta-Pret-181

#5. Calitate și Buget Examinarea

Cortul ar trebui să fie sigure, fiabile și ușor de instalat, în același timp, bugetul de asemenea, trebuie să fie controlate într-un interval rezonabil. spațiu suficient pentru oaspeții dumneavoastră și sunt păstrarea în cadrul bugetului dvs. sunt ambele priorități.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon