Caută
Close this search box.

Cum de a alege producător de cort de încredere pentru clienții dvs.?

Alegeți-producătorul-de-corturi-pentru-evenimente-fiabile-pentru-clienții-dvs
Actualizat: februarie 22, 2024
Publicat: februarie 1, 2024

Meriți producătorul de corturi de vârf de clasă

Lucrați în compania comercială ca distribuitor de corturi de evenimente? Clientii dvs. au un eveniment viitoare care va avea loc sub cort de span limpede? Ați spus că ați avut deja furnizorul de corturi de evenimente, dar nu într-adevăr de încredere. Ce vei face? Accesați internetul, tastați “Care este cel mai bun producător de corturi de evenimente?”. Rezultatele vor fi copleșitoare, există milioane de companii care furnizează produsele de cort pe care le căutați. Cum alegeți ce companie să funcționeze cel mai bine și care să corespundă dorinței clientului dvs.? Pentru a vă ajuta să luați decizia mai clară, am detaliat 6 factori de mai jos pentru a lua în considerare alegerea unui producător de corturi pentru evenimente. Dacă doriți să satisfaceți clienții, verificați-l!

6 Factorii producătorului de cort fiabil pentru evenimente

Reputație și recenzii
Mărturiile sunt reflectate direct de clienții care au cumpărat corturi de eveniment de la companie. Site-ul de revizuire important pentru companie este Google Places. Puteți cere companiei să vadă dacă au niște note scrise de mână de la clienți . În calitate de producător de cort de eveniment principal, Shelter ne-a furnizat structurile clare de span, în fața guvernului Mozambic și care deține reputația înaltă.

“Am fost doar șocați de livrarea pe care ați făcut-o pentru cortul de 15.000 de locuri care a fost astăzi în televizorul nostru”, revizuirea unui client care doar urmărește cortul la televizor.

Shelter-Reputație-și-recenzii-Note-scrise-de-la-clienți

Note de mână scrise din recenziile clienților

Shelter-echipei-de-vânzări-Furnizor-de-standuri-de-evenimente

Echipa de vânzări cu experiență

Serviciu
Colaborarea cu o companie care oferă un serviciu clienți gata și la cheie va afecta succesul afacerii. Compania pe care o alegeți pentru clienții dvs. ar trebui să aibă managerul profesionist de proiect, echipa de instalare și serviciul post-vânzare . De asemenea, timpul de răspuns rapid atunci când răspundeți la e-mail și apeluri este serviciul considerabil al unei companii. Timpul rezonabil de răspuns este între 24 și 48 de ore, știți că întârzierea jetului este un factor irezistibil. Alegerea unei companii asigură planificarea locației evenimentului pentru a asigura fluxul corespunzător al evenimentului și pentru a spori nivelul locației evenimentului. În plus, Shelter oferă urmărirea post-vânzare clienților. Vom contacta planificatorul de eveniment al efectului evenimentului și situația utilizării clădirii pentru cort.

Produse de calitate
Este cel mai important factor pentru a asigura că evenimentul va avea succes sau nu. Am publicat deja un articol pentru a distinge calitatea cortului evenimentului, aici . Toate structurile corturilor de eveniment sunt realizate din cadre din aliaj de aluminiu cu duritate mare, care are o durată de viață de 30 de ani . Și materialul membranei acoperite este o țesătură de poliester din PVC cu dublă acoperire, care are performanțe perfecte în rezistență la apă, rezistență la apă și retardant de incendiu (DIN 4102 B1 M2).

Producator-de-corturi-de-inspectie-a-calitatii

Inspecția calității materialului pentru corturi de eveniment, inclusiv grosimea, retardarea focului și rezistența membranei PVC, duritatea aliajului de aluminiu,

Calcuating_Costs_Jc

A costat

A costat
Costul este factorul decisiv în controlul bugetului. Desigur, produsul de înaltă calitate are propriul preț. Ar trebui să acordați atenție unor producători care vând produsul cortului la preț scăzut. Deci, cum să scadă bugetul în calitate de cort de încredere. Trebuie să vă asigurați că ați găsit un producător real sau doar un agent de cort. În calitate de producător de corturi pentru eveniment, Shelter are propria sa linie de materiale și produse pentru a reduce costurile intermediare . De asemenea, managerul de proiect va oferi soluția la cheie prin planificarea cu experiență a site-ului. În acest caz, clienții dvs. vor controla bugetul în mod eficient.

Oferta de produse
Depindeți de cererea diferită a clienților dvs., trebuie să alegeți un producător de corturi care oferă o gamă largă de produse. Dacă producătorul nu are elementul de care aveți nevoie pentru clienții dvs., puteți găsi celelalte companii de la început. Asta va fi o muncă grea. Deci, ar trebui să confirmați numărul de serii de produse ale producătorului pe care l-ați găsit. În Shelter, oferim numeroase opțiuni de produse, inclusiv structuri clare de span și cort geodesic dompentru orice ocazie. Indiferent de clientul dvs. este managementul evenimentului, planificatorul de nunți, antreprenorul industrial, proprietarul unei stații de climatizare sau un utilizator privat , aceștia vor afla produsul potrivit pe partea

2016-Pebble-Beach-Concours-cort-pentru-expoziția-Benz-structura-hală-personalizată-de-vânzare-1

Oferta de produse

Delivery

Livrare

Livrare
Nu în ultimul rând, livrarea este factorul de gestionare a timpului. Nu este un lucru ușor de a afla un producător de corturi de încredere cu o înaltă reputație, de înaltă calitate, de mare buget controlat și serii largi de produse. Dacă timpul de livrare nu poate fi garantat în termen de 24 de ore după fabricare și ambalare . Asta nu va mai fi un management economic. În planificarea evenimentelor, locul este un lucru important pentru oaspeți. Trebuie să găsiți o companie care are o eficiență ridicată în proiectarea, fabricarea și livrarea .

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon