Search
Close this search box.

Cum se construiește un depozit?

Warehousing and Storage Clear Span Buildings
Publicat: April 28, 2024

Prefață

Vă rugăm să îl citiți cu atenție înainte de a construi un cort de depozitare și de a efectua diverse operațiuni de întreținere. Familiarizați-vă cu măsurile de siguranță ale depozitului înainte de a continua. Deoarece aspectul și detaliile produselor companiei noastre sunt îmbunătățite în mod constant sau produsul pe care l-ați achiziționat este personalizat, produsul real pe care îl vedeți poate fi diferit de ilustrațiile din acest manual. Vă rugăm să consultați produsul real.

A-Frame Clear Span Tents

Pregătirea înainte de construirea unui depozit

Condiții de transport

Vă rugăm să confirmați că înălțimea, lățimea, raza de viraj și greutatea totală a vehiculului de transport se încadrează în intervalul permis al drumului pe care călătoriți și înregistrați-vă pentru trecere în avans.

Cerințe privind locația

Vă rugăm să vă asigurați că site-ul are suficient spațiu pentru trecerea vehiculelor și depozitarea materialelor, în plus față de zona ocupată de cort.

Condiții de bază pentru construirea unui depozit

 • Aceasta este pentru corturile de depozitare cu deschideri mici, condiții medii de proiectare și utilizare pe termen mediu și lung. Se recomandă fixarea bazei cu șuruburi de expansiune sau șuruburi chimice. Solicitam ca distanta dintre bolniturile de dilatare de la baza si marginea fundatiei de beton sa fie mai mare de 200m si ca caderea orizontala a planului fundatiei sa nu fie mai mare de 30mm.
 • Pentru deschideri mai mari sau condiții de proiectare mai mari, corturile de depozitare sunt utilizate semi-permanent. Se recomandă utilizarea șuruburilor încorporate sau instalarea unei fundații independente pentru fixarea bazei. Vă rugăm să ne contactați înainte de construcția fundației și să furnizați un raport de studiu geologic al șantierului, astfel încât să putem oferi un design precis al fundației și desene de construcție.
 • Atunci când șantierul de construcții este pietriș sau murdărie, iar depozitul este utilizat doar temporar, se poate utiliza brazarea oțelului pentru fixarea acestuia. Calculați și verificați adâncimea de ancorare a stratului de lipire a oțelului. Lungimea lipirii oțelului nu trebuie să fie mai mică de 800 mm, iar diametrul nu trebuie să fie mai mic de 25 mm.
 • Atunci când construiți un depozit nepotrivit pentru deteriorarea podelei existente, se recomandă fixarea bazei cu greutate. Compania noastră are plăci portante proiectate potrivite pentru a alege.

Materiale de constructii pentru depozite

 • Principalul material structural al cortului depozitului este aliajul de aluminiu, gradul 6061-T6.
 • Componentele de conectare a nodului sunt din oțel Q235, iar suprafața este galvanizată la cald.
 • Cablurile de oțel pentru acoperișuri sunt cabluri din sârmă din oțel galvanizat de uz general acoperite cu cauciuc PE.
 • Laveta superioară este realizată din pânză albă din fibră sintetică PVC față-verso, cu o grosime de 0,76m.

Cum se construiește un depozit?

Amplasarea și ancorarea bazei

Conform specificațiilor cortului de depozitare, șantierul este așezat, iar baza este inițial plasată în funcție de dimensiunea de poziționare a bazei.

Materiale de sortare pentru construirea unui depozit

După ce sunteți familiarizat cu instrucțiunile, desenele structurale și etapele de construcție a cortului, plasarea materialelor care urmează să fie asamblate într-o manieră ordonată în conformitate cu regulile de construcție a clădirii depozitului va face munca de construcție mai eficientă.

Construirea unui cadru de depozitare

(1) Grinzile diagonale sunt conectate la unghiul de conectare al coamei acoperișului. Dacă există un fascicul diagonal extins, fasciculul diagonal extins și unghiul de conectare al creastei acoperișului trebuie asamblate mai întâi.

(2) Legătura dintre fasciculul înclinat și coloana portantă este fixată cu patru șuruburi.

(3) Conectați coloana portantă la baza peretelui lateral. Aliniați orificiul din partea inferioară a coloanei portante cu orificiul de bază și introduceți știftul cilindric. Introduceți știftul de fixare în orificiul capului conic al știftului cilindric.

(4) Montați streașina și suporturile de creastă și strângeți-le cu șuruburi. Rețineți că cadrul frontonului exterior nu are bretele instalate. Streașina și suporturile de creastă nu sunt, în general, configurate atunci când deschiderea este mică. Vă rugăm să consultați cerințele comenzii și desenul cadrului.

(5) Urmați pașii de mai sus pentru a asambla toate tocurile ușilor cortului depozitului pe sol.

(6) Fixați coloanele laterale ale frontonului pe grinzile înclinate ale peretelui frontonului exterior și strângeți-le cu șuruburi.

(7) Agățați un capăt al streașinilor și țevilor pătrate ale acoperișului cu un cârlig curbat în cârligul grinzii înclinate.

Instalați streașină, țevi pătrate de acoperiș și țevi suspendate.

Mai întâi, atârnați un capăt al tubului pătrat al acoperișului streașinii cu un cârlig curbat pe cârligul fasciculului înclinat. Apoi, utilizați o altă tijă pentru a sprijini celălalt capăt al tubului pătrat și introduceți cârligul drept al tubului pătrat în cârligul corespunzător al celui de-al doilea set de cadre.

Montați cablul de oțel

Fixați capătul cablului de oțel nefixat la baza cablului de oțel preinstalat. Rețineți că catarama de pe cablul de oțel trebuie mai întâi slăbită în cea mai lungă stare. După introducerea știfturilor pe baza cablului de oțel, strângeți catarama. Starea de solicitare a tuturor cablurilor de oțel trebuie să fie consecventă.

Instalați structurile de construcție a țesăturilor de acoperire a prelatei.

Leagănă șnurul deasupra cortului spre cealaltă parte a cortului. Introduceți benzile de prindere ale pânzei superioare în fantele grinzilor înclinate și trageți cârpa superioară uniform pe cealaltă parte a cortului prin forța de muncă sau cu ajutorul echipamentului de tracțiune prin frânghia de tragere. Partea superioară poate fi trasă uniform pe marginile verticale de pe ambele părți ale cortului. Înainte de a introduce banda pentru card, vă rugăm să vă asigurați că părțile din față și din spate ale prelatei nu sunt instalate înapoi.

Instrucțiuni de întreținere a materialelor de construcție pentru depozite

 • Verificați piulițele în mod regulat pentru a vedea dacă sunt libere.
 • Verificați periodic dacă bretelele încrucișate sunt aplicate uniform și verificați dacă cele două bretele încrucișate din aceeași unitate sunt într-o stare strânsă.
 • Verificați periodic dacă cablurile de oțel sunt întinse și întinse uniform și verificați dacă cele două cabluri de oțel care traversează aceeași unitate sunt în stare strânsă.
 • Verificați periodic dacă dispozitivul de fixare este ruginit sau cureaua din nailon este grav îmbătrânită.
 • Indiferent dacă există deteriorări ale țesăturii depozitului, atunci când ramurile din jurul cortului se balansează în vânt și zgârie prelata sau dacă resturile cad din alte motive necunoscute, prelata poate fi deteriorată.
 • Când se acumulează apă sau zăpadă pe cârpa de pe acoperiș, vă rugăm să curățați apa cât mai curând posibil.
 • Verificați dacă cârpa superioară este liberă. După vânt, ploaie sau zăpadă, prelata se va întinde datorită forței externe.

Concluzie

Când construim un depozit, ar trebui să citim cu atenție instrucțiunile și să facem pregătiri preliminare. Înțelegeți condițiile de lucru și cum să construiți un depozit. Pașii detaliați de instalare speră să vă ajute! Dacă aveți alte întrebări despre construirea unui depozit, vă rugăm să ne contactați!

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon