Search
Close this search box.

Cum se instalează stațiunea după structura prefabricată

casa-de-locuit-în-camping-glamping-lodge-design-cort
Actualizat: February 19, 2024
Publicat: February 1, 2024

Construiți stațiunea Glamping by Structura prefabricată

Construirea unei stații de ghemuire / ecologie nu este o treabă ușoară la început.  Shelter oferă clădire prietenoasă cu mediul pentru a vă ajuta să construiți întreaga stațiune de la buton.  Dacă ați rulat deja o stațiune de junglă de către o locuință permanentă, puteți dori să extindeți aplicația publică cum ar fi locul de joacă pentru copii, piscina, sala de banchet, centru de evenimente mari și multe altele.  Shelter vă va oferi soluția de structură prefabricată la comandă pentru a vă satisface cerințele.  Să începem!

Alegeți aplicația dorită aici

CUMPĂRĂTOARE

În întreaga planificare a stațiunii, o zonă de locuit confortabilă este cea mai importantă parte a construcției unei stații de gheață.  Adunarea ultima linie de produse – Glitzcamp oferă structuri prefabricate de diferite dimensiuni pentru a fi un spațiu de locuit fiabil.  Desigur, construcția prefabricată nu înseamnă simplu, înseamnă că ați putea construi întreaga structură într-un mod rapid.

Puteți întreba ce serii de produse pot fi folosite pentru a trăi?  În Glitzcamp, am furnizat structura domului nostru și cortul de înălțime de vârf ca zonă de living.

RECOMANDAREA PRODUSULUI

SPAȚIU DE BANQUET SĂNĂTATE

Din ce în ce mai mulți cupluri își vor alege locul de nuntă într-un mediu natural, cum ar fi pajiștea din hotel și stațiunea de glamping.  Ca proprietar al hotelului, puteți lua în considerare construirea unei săli de nunți semi-permanente sau fixe pentru ceremonii și banchete.  Diferitele dimensiuni ale spanului și forma acoperișului sunt opționale în SHELTER.

RECOMANDAREA PRODUSULUI

LOUNGE & LEISURE

Desigur, cortul de salon și zona de agrement trebuie să fie într-o stațiune.  Oaspeții se pot bucura de lumina naturală a soarelui în baldachinul salon de lângă piscină.  Și unele dintre evenimentele mici, cum ar fi cocktail-ul, pot fi organizate în această zonă privată de agrement.

RECOMANDAREA PRODUSULUI

CENTRUL DE EVENIMENTE ȘI SALA DE CONFERINȚĂ

Dacă aveți mare centru de evenimente sau sala de conferințe, stațiunea va atrage unii oaspeți pentru călătorii de afaceri și ceremonii de deschidere.  Oferim toate dimensiunile și toate structurile prefabricate pe acoperiș pentru diferite capacități.  Cu designul modular, întregul cort poate fi extins prin adăugarea unei unități de 5 m pentru a ajunge la mulțimea neașteptată.

RECOMANDAREA PRODUSULUI

RECEPȚIA ȘI ZONA DE VERIFICARE

O recepție unică și zona de check-in va oferi atmosfera atractivă și cordială oaspeților. Oferim design personalizat pentru cort, inclusiv opțiunea de culoare pentru membrană și cadru, material de membrană.

RECOMANDAREA PRODUSULUI

FACILITĂȚI CANOPIE ȘI ÎNCĂLZIRE POOLĂ

Veți construi câteva facilități de divertisment, cum ar fi piscina, terenul de joacă pentru copii și alte facilități publice.  Construcția structurii prefabricate poate crea protecția împotriva tuturor fenomenelor meteorologice și mai multă distracție pentru activitățile în aer liber.  În plus, învelișul retractabil al bazinului ar putea evita murdărirea piscinei prin frunzele căzute în timpul iernii reci.

RECOMANDAREA PRODUSULUI

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon