Search
Close this search box.

Cumpărați un cort de nuntă? 10 sfaturi pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună achiziție

Wedding tent
Publicat: April 28, 2024

Introducere

Alegerea cortului de nuntă ideal este esențială pentru a asigura o zi impecabilă, deoarece nunțile sunt printre cele mai semnificative ocazii din viața unei persoane. Pe lângă faptul că oferă o atmosferă sumbră și melancolică, un cort adecvat garantează împotriva intemperiilor. Această postare vă va oferi zece recomandări utile pentru a vă ajuta să faceți o selecție dacă cumpărați corturi de nuntă.

Sfaturi 1: Determinați nevoile

Dimensiunile corturilor de nuntă

Înainte de a lua în considerare cumpărarea corturilor de nuntă, este esențial să înțelegeți cerințele dvs. unice pentru a garanta că cortul vă îndeplinește toate obiectivele. Principalul factor, care are o legătură directă cu dimensiunile căsătoriei și numărul total de oaspeți, este dimensiunea cortului. De exemplu, un cort de aproximativ 100 de metri pătrați ar fi de obicei necesar pentru o nuntă cu 100 de invitați; Cu toate acestea, acest lucru ar trebui, de asemenea, să țină cont de spațiul suplimentar pentru o sală de spectacole, o zonă de luat masa și pasarele. Fiecare oaspete trebuie să rezerve minimum 1,5 ㎡ pentru a garanta ușurința și gama de mișcări.

Tipuri de corturi de nuntă

Atracția vizuală a ceremoniei și circumstanțele reale ale locației ar trebui, de asemenea, luate în considerare atunci când alegeți tipul de cort. Pentru majoritatea ceremoniilor de casatorie, un cort alb clasic va fi potrivit, dar daca doriti sa-l faceti mai personalizat sau sa se potriveasca cu mediul in mod natural, ganditi-va la obtinerea unui cort clar. Pe lângă faptul că oferă vizitatorilor o perspectivă uimitoare asupra împrejurimilor, cortul translucid profită de lumina soarelui pentru a stabili o dispoziție de vis. Un cort transparent este cea mai excelenta optiune daca nunta se desfasoara intr-o locatie exterioara uimitoare, cum ar fi o gradina sau malul marii, deoarece va permite oaspetilor sa se bucure de cina, in timp ce admira magnificia naturala.

Sfaturi 2: Setarea bugetului

Un prim pas esential in cumpararea unui cort de nunta este stabilirea bugetului. Costurile cortului de nunta pot varia de la cateva sute la mii de dolari, in functie de material, dimensiune si optiunile de adaptare. Pregatirea financiara extinsa este esentiala pentru a garanta ca cortul dvs. se potriveste nevoilor dvs. si ramane sub mijloacele dvs.

Estimare simplă

In primul rand, determinati dimensiunea aproximativa si tipul de componente de care va avea nevoie cortul dvs. Corturile mai mari și cele compuse din materiale premium – cum ar fi textilele de lux sau PVC-ul extrem de durabil – au de obicei un preț mai mare. În plus, vor fi necesari bani suplimentari dacă doriți ca cortul dvs. să aibă un design unic, cum ar fi modele distinctive, culori sau un sistem de iluminare integrat.

Anchetă

În plus, întrebarea este un prim pas esențial. Pentru a intelege exact cat va costa fiecare serviciu si configurare, ar trebui sa obtineti o estimare de la furnizorul cortului de nunta si sa solicitati companiei sa va trimita o lista de preturi cuprinzatoare. Puteți utiliza aceste cotații ca punct de plecare pentru negocieri și pentru a vă ajuta să determinați care alegere oferă cea mai bună ofertă pentru banii dvs. Există și alte cheltuieli posibile care trebuie luate în considerare alături de prețul de achiziție al cortului.

În acest sens, prețul transportului este frecvent determinat de măsurarea pânzei și de durata de timp în care trebuie transportată. De asemenea, este recomandabil să întrebați în prealabil despre costul instalării și dezasamblării, deoarece aceste sarcini necesită de obicei o echipă experimentată și pot diferi în funcție de locație și de tipul de cort. Ocazional, pot apărea cheltuieli suplimentare din planificarea solului, în special dacă un cort enorm urmează să fie instalat pe teren neregulat sau neregulat.

Fiți conștienți de cheltuielile neașteptate.

În cele din urmă, bugetul dvs. trebuie să ofere un spațiu de mișcare pentru a face față costurilor neprevăzute. De exemplu, vremea nefavorabilă ar putea necesita măsuri de siguranță suplimentare sau ajustările de ultim moment ar putea costa mai mult. Daca aloci o parte din resursele tale financiare pentru acestea, vei fi mai bine echipat pentru a face fata oricaror cheltuieli neasteptate care decurg din aranjamentele de nunta.

Sfaturi 3: Timpul de cumpărare a cortului de nuntă

Este crucial sa va programati achizitionarea cortului de nunta pentru a obtine cea mai grozava afacere si pentru a va incadra in buget. Achiziționarea în timpul iernii economisește bani, având în vedere că mulți producători de corturi oferă oferte și promoții atrăgătoare pentru a crește vânzările atunci când interesul este mai mic. De exemplu, furnizorii de corturi pot oferi reduceri substanțiale pentru a goli inventarul în timpul iernii, când au loc mai puține nunți. Aceasta este o șansă excelentă de a cumpăra un cort remarcabil.

Cel mai bine este să cumpărați un cort de nuntă cu câteva luni înainte de eveniment, astfel încât să aveți timp să evaluați prețurile și serviciile oferite de diverși furnizori și să ajungeți la cea mai bună concluzie. Organizarea din timp vă permite să evitați să plătiți mai mult decât este necesar, deoarece nu aveți nevoie de cort imediat și le oferă, de asemenea, o oportunitate mai semnificativă de a negocia pentru un preț mai mic.

Sfaturi 4: Materiale și durabilitate

Material PVC

Corturile din PVC au calități remarcabile de impermeabilizare și apărare împotriva razelor ultraviolete (UV), ceea ce le face ideale pentru utilizarea în exterior. PVC-ul este un material robust, rezistent, care poate face față dificultăților prezentate de diferite circumstanțe meteorologice. Corturile din PVC sunt perfecte pentru utilizarea în condiții variabile, deoarece pot suporta în mod obișnuit rafale de vânt de până la 100 km / h și o acumulare de zăpadă de cel puțin 75 kg pe metru pătrat.

Poliester

Poliesterul este un material textil ușor, aerisit, perfect pentru activitățile de vară, deoarece permite un flux de aer optim. În plus, fibrele fabricate din poliester primesc frecvent tratamente suplimentare pentru a le face rezistente la apă și raze UV, garantând consistența culorii și longevitatea substanței chiar și sub soare aspru.

Material de pânză

Pânza este o altă alegere convențională renumită pentru robustețea și aspectul său atemporal. Corturile de pânză sunt adesea mai grele, asigură o izolare excelentă și funcționează cel mai bine în climă mai rece. Pânza poate să nu fie la fel de impenetrabilă ca PVC-ul, dar fermitatea și netezimea sa pot oferi nunții tale un aspect distinctiv, rustic.

Atunci când selectați materialele, trebuie să luați în considerare reglementările de siguranță împotriva incendiilor ale cortului dvs. Multe locuri au coduri explicite de incendiu pentru corturile folosite în timpul evenimentelor publice. Utilizarea materialelor care rezistă la foc și respectă certificatele locale de protecție împotriva incendiilor este crucială pentru garantarea siguranței și conformității legale.

Sfaturi 5: Opțiuni de stil și personalizare

Opțiunile de personalizare permit cortului dvs. să sublinieze detalii unice și să se potrivească mai bine cu tema nunții. Prin selectarea culorii și designului cortului, puteți potrivi starea generală și moda ceremoniei și recepției cu alb clasic, roz pasional sau alte culori personalizate

În plus, aspectul panourilor poate fi modificat. Selectarea ferestrelor complet transparente face ca un spațiu să se simtă mai aerisit, în timp ce panourile de modelare oferă elemente ornamentale suplimentare. Designul interior este la fel de semnificativ, iar pentru a maximiza impresia estetică, optați pentru un aranjament cu candelabre și draperii extravagante.

În plus, este esențial să includeți caracteristici precum scene, iluminat expert și covoare premium pentru a îmbunătăți gradul de utilizare și confortul locației de căsătorie. Aceste componente îmbunătățesc aspectul nunții, extinzând în același timp adaptabilitatea zonei, făcând locația mai ideală și mai valoroasă.

Sfaturi 6: Instalați și construiți

Un eveniment care se desfășoară fără probleme depinde de instalarea corectă a corturilor de nuntă. Selectarea unei organizații cu personal de implementare cu experiență este esențială. Această echipă ar trebui nu numai să aibă cunoștințe despre diferite configurații de corturi, ci și să poată oferi îndrumare și asistență de specialitate în funcție de cerințele specifice ale locației. Construcția cortului mare de căsătorie durează de obicei câteva săptămâni și implică configurarea arhitecturală, decorarea interioară și finisajele. Va sfatuim sa dati un preaviz de cel putin o saptamana inainte de nunta pentru a instala cortul si a face alte aranjamente necesare. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că fiecare detaliu merge așa cum a fost planificat și vă va oferi timp pentru a aborda orice probleme de ultim moment.

Sfaturi 7: Legal și licențiere

În anumite locuri, ridicarea unui cort de nuntă ar putea necesita obținerea unor permisiuni speciale sau respectarea regulilor. Pentru a evita orice complicatii legale in ziua nuntii, verificati legislatia locala inainte de a cumpara un cort de nunta. De exemplu, pentru a garanta securitatea locului evenimentului, anumite orașe ar putea avea nevoie de certificate de siguranță și dovezi de rezistență la corturile de incendiu. De asemenea, pot exista restricții privind locațiile de instalare a cortului, durata de utilizare și calendarul adecvat de dezasamblare. Pregatirea pentru nunta dvs. prin cunoasterea si respectarea reglementarilor locale si a cerintelor de licentiere va va ajuta sa garantati ca totul merge bine si sa preveniti complicatiile inutile si conflictele legale.

Sfaturi 8: Considerente de investiții pe termen lung

Atunci cand alegeti un cort, va rugam sa luati in considerare fiabilitatea, adaptabilitatea si valoarea financiara pe termen lung. Alegerea unui stil de cort care este simplu de transportat, utilizat în continuare și utilizat din nou ajută la prelungirea duratei sale de viață și la economisirea costurilor pentru mai multe ocazii în viitor. Corturi specifice pot fi închiriate, crescând venitul atunci când cortul nu este utilizat și grăbind recuperarea costului inițial. Cumpara corturi de nunta, ia in considerare potentialul cortului pe termen lung si alege un stil care sa raspunda cel mai bine cerintelor tale. Acest lucru vă va oferi o mai mare libertate și avantaje financiare atunci când organizați sărbătoarea.

Sfaturi 9: Luați în considerare depozitarea și întreținerea

După cumpărarea unui cort de nuntă, atât gestionarea, cât și întreținerea sunt cruciale. Deoarece corturile sunt de obicei achiziții unice, acestea pot dura mai mult și pot arăta mai bine cu depozitare și întreținere corespunzătoare. După utilizare, se recomandă să uscați bine cortul și să îl păstrați undeva uscat, bine ventilat și departe de razele ultraviolete intense și de condițiile umede. Verificați în mod regulat componentele și arhitectura și remediați orice rău pentru a vă asigura că cortul este sigur și fiabil atunci când este utilizat din nou. Banii pe care i-ați investit pot fi cel mai bine păstrați, iar adăpostul va fi în stare excelentă pentru utilizarea ulterioară, cu depozitare și întreținere corespunzătoare.

Sfaturi 10: Alegeți furnizorul potrivit de corturi de nuntă

Structurile de adăpost sunt o opțiune excelentă. Cu peste două decenii de cunoștințe în domeniu, suntem foarte apreciați în afaceri datorită reputației noastre stelare și a fundalului extins. Pe lângă faptul că oferă o gamă largă de opțiuni de corturi, inclusiv cortul Clear Span din seria S, Shelter Structures este dedicat oferirii de servicii de personalizare experte pentru a satisface cerințele unice ale clienților săi. Vizitați site-ul principal al Shelter Structures sau contactați agenții lor de vânzări pentru a afla despre ofertele lor. Pentru a vă asigura că furnizorul pe care îl selectați poate livra bunuri de top și servicii de primă clasă, puteți examina, de asemenea, situațiile lor reale și mărturiile clienților. Veți primi asistență de specialitate și bunuri de cort de nuntă de înaltă calitate de la Shelter Structures pentru a vă ajuta să proiectați locația ideală pentru ziua cea mare.

În concluzie

Puteți lua o decizie în cunoștință de cauză în timp ce cumpărați corturi de nuntă, ținând cont de factorii menționați mai sus. Pe lângă garantarea unei nunți fără stres, cortul ideal vă va asigura că dvs. și invitații dvs. aveți un timp memorabil. Asigurati-va ca va faceti timp pentru a pregati si a efectua cercetari pentru a va asigura ca achizitionarea unui cort de nunta satisface toate nevoile si asteptarile dumneavoastra. Veți putea alege cu o mai mare înțelegere după ce ați citit acest ghid introductiv și de organizare amănunțit, garantând o zi de angajament fără griji și memorabilă.

Wedding tent

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon