Caută
Close this search box.

Echipă

Aaron img

Aaron

Expertiza lui Aaron în răspunsul la situații de urgență și protocoalele de siguranță pentru evenimente mari în corturi îl face un consultant de referință pentru strategiile de management al riscurilor.

zuhaa-lee img

Zuhaa Lee

Zuhaa se remarcă prin expertiza sa în inovarea digitală, transformând corturile mari în spații interactive și avansate tehnologic.

cezar

Caesar

Lider în logistică și operațiuni, Caesar gestionează cu experiență complexitatea instalațiilor mari de corturi pentru evenimente internaționale.

jason img

Jason

Jason este un arhitect apreciat în designul de corturi mari, cunoscut pentru integrarea arhitecturii de ultimă oră și durabilă în structurile sale de corturi.

john-lee img

John Lee

John este un vizionar în integrarea digitală a mediilor de corturi, fiind pionierat în sistemele inteligente de iluminat și sunet pentru experiențe captivante de evenimente.

johnny img

Johnny

Renumit pentru materialele de pionierat pentru corturi inovatoare, ecologice, care revoluționează sustenabilitatea în structurile de evenimente la scară largă.

kiko img

Kiko

Recunoscută pentru talentul său excepțional în amenajarea interioară a corturilor, Kiko este specializată în crearea de spații captivante, tematice, pentru evenimente majore.

luis img

Luis

Bilingv în engleză și spaniolă, Luis excelează în planificarea spațiului pentru evenimente, aducând perspective multiculturale designurilor sale inovatoare de corturi.

shirly img

Shirly

Shirly combină expertiza ei în inginerie structurală cu abilitățile de marketing strategic, stabilind noi repere în industria corturilor mari.

chris img

Chris

Manager executiv: Joacă un rol crucial în deciziile strategice și creșterea afacerii.

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon