Search
Close this search box.

Expoziție Invitație - Târgul a 120 Canton (China Import & Export Fair)

SHELTER-Corturi-Corturi-pentru-Nunti-Corturi-Nunta-de-Vanzare-Drapaje-Corturi-Cort-Nunta-Pret-3
Actualizat: February 19, 2024
Publicat: February 1, 2024

Așteaptă cu nerăbdare să vă întâlnire la Canton Fair 120

Shelter este foarte mulțumit de a va invita sa vizitati standul nostru în timpul Canton Fair 120 (De la cincisprezecelea octombrie – patra noiembrie 2016). În standul nostru, vom afișa materialul de corturi, produsele noastre noi si proiecte de succes în ultimii 11 ani. Dacă aveți orice interes produsele noastre, vânzările noastre vor fi dispuși să vă răspundă la orice întrebare, inclusiv produs, serviciu și soluție eveniment.

Shelter a fost atașat Canton Fair mai mult de 10 de ani, deci avem o experiență bogată în acest spectacol. In timpul Canton Fair, vom oferi o serie de servicii, inclusiv serviciul de transport gratuit (de la aeroport la sala de expoziție), rezervare la hotel, fabrica de vizitare și de introducere a produsului.

În calitate de oficial corturi expozitie furnizor pentru Canton Fair, avem de certificare a calității puternice pe produsele noastre. Suntem sincer vă invita la târg și să viziteze standul sau compania noastra pentru posibile oportunitati de afaceri.

Informații Expoziție

Faza 1:
Ora: 15th Octombrie – 19th Octombrie 2016
Hall: 11.2
Numărul lui Booth: A04
Faza 3:
Ora: 31st Octombrie – 4th Noiembrie, 2016
Hall: 4.2
Numărul lui Booth: I42

Locul de amplasare: Complex Pazhou China Import și Export Fair (380 Yuejiang Middle Road, Haizhu District, Guangzhou, China)

Targul Canton – China Import And Export Fair

China Import and Export Fair, de asemenea, cunoscut sub numele de Targul Canton, are loc în Guangzhou fiecare bianuală de primăvară și de toamnă, cu o istorie de 55 de ani de la 1957. Târgul este una cuprinzătoare cu cea mai lungă istorie, cel mai înalt nivel, cea mai mare scară , soiul prezintă cea mai completă, cea mai largă distribuție a cumpărătorilor de peste mări și cea mai mare cifra de afaceri de afaceri din China.

Statisticile Din Canton Fair 119-Lea

  • Expoziție spațială: 1180000 M²
  • Număr de cabine: 60,233 corturilor Standard
  • Cifra de afaceri de afaceri (National Pavilion): 28.08 miliarde de dolari
  • Numărul de cumpărători de peste mări: 185,596 Cumpărători
  • Număr de Participanți: 24,514 Expozanti

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon