Search
Close this search box.

Ghidul final pentru alegerea cortului perfect în aer liber

Ghidul final pentru alegerea cortului perfect în aer liber
Publicat: April 28, 2024

Introducere

Când vine vorba de structuri exterioare durabile, corturile exterioare grele sunt întotdeauna o alegere esențială. Cu toate acestea, diferite corturi grele pot varia în funcție de tip, structură și scop. Să presupunem că sunteți copleșiți de alegerea cortului în aer liber potrivit pentru dvs. În acest caz, acest ghid cuprinzător vă va ghida prin factorii cheie de luat în considerare atunci când alegeți unul. Indiferent dacă aveți sau nu o vastă experiență în practica în aer liber, acest ghid vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Heavy Duty Outdoor Tent for Event

Ce este un cort exterior greu?

Corturile simple în aer liber nu sunt de obicei durabile, deoarece sunt economice și ușor de transportat. Cortul exterior este un tip de cort care compensează acest neajuns. Acestea sunt, în general, realizate din acoperiri mai robuste și cadre mai robuste, asamblate cu procese armate și echipate cu componente armate pentru a asigura utilizarea pe termen lung și frecventă în medii exterioare dure. Pentru utilizare, corturile exterioare grele pot fi, în general, împărțite în corturi grele pentru evenimente în aer liber și corturi de depozitare în aer liber.

Corturi pentru evenimente în aer liber sau corturi de depozitare în aer liber?

Indiferent dacă sunteți o persoană care planifică o excursie extinsă de camping sau un organizator de evenimente care găzduiește un festival mare, un cort de evenimente în aer liber este o alegere fiabilă. La fel ca corturile generale pentru evenimente în aer liber, există multe corturi grele pentru evenimente în aer liber, inclusiv corturi cu baldachin în aer liber. Da, chiar dacă aspectul său nu pare atât de "greu". Datorită sistemului său de susținere a arcurilor sau a designului simplu al cadrului, este mai convenabil și mai rentabil decât alte corturi de evenimente, deci este, de asemenea, cel mai comun cort de evenimente în aer liber de pe piață.

Corturile exterioare grele au, de asemenea, o gamă largă de aplicații de depozitare. Corturile standard de depozitare în aer liber sunt corturi cu cadru sau corturi de vârf. În cele mai multe cazuri, datorită necesității de a asigura depozitarea în siguranță a articolelor, multe corturi de depozitare în aer liber sunt proiectate pentru a fi rezistente la umiditate, mucegai sau ignifug. Prin urmare, corturile de depozitare în aer liber cu funcții speciale sunt mai scumpe decât corturile generale de evenimente în aer liber.

Este demn de remarcat faptul că corturile exterioare grele, cu rezistență ridicată, rezistență la impact și rezistență la rupere, nu arată mult diferit de corturile obișnuite în aer liber. Acest lucru face dificilă alegerea cortului potrivit pentru evenimente în aer liber. Dacă aceasta este prima dvs. alegere, cel mai bine este să confirmați cu atenție comerciantul sau furnizorul înainte de a decide.

De exemplu, corturile pentru evenimente în aer liber folosesc țesături mai groase și mai durabile, cum ar fi fibra de poliester, nailon sau pânză. În ceea ce privește cadrele, corturile grele pentru evenimente în aer liber folosesc, în general, cadre din aliaj de aluminiu sau materiale compozite mai ușoare, dar mai rezistente la coroziune. În schimb, corturile obișnuite pentru evenimente în aer liber pot folosi doar stâlpi ușori sau stâlpi de plastic ca cadru. În ceea ce privește accesoriile, conectorii corturilor pentru evenimente exterioare grele folosesc de obicei conectori din oțel, fermoare armate sau inele mari de tragere.

Cum să vă alegeți corturile exterioare grele

Determinați scopul cortului dvs.

Mai întâi, determinați dacă va fi utilizat pentru găzduirea sau stocarea evenimentelor. Să presupunem că există cerințe funcționale specifice, cum ar fi găzduirea evenimentelor, și doriți să asigurați siguranța la incendiu. În acest caz, veți avea nevoie de un cort pentru evenimente în aer liber cu rezistență ridicată la foc. Un alt exemplu este depozitarea industrială în industrii specifice, cum ar fi automobilele, produsele chimice, agricultura, marina și porturile. Corturile calificate de depozitare în aer liber ar putea necesita, de asemenea, să fie extrem de impermeabile, anti-poluare și anti-coroziune.

Determinați locul cortului.

Determinați locul unde va fi amplasat cortul. Dacă este un teren plat, puteți alege orice tip de cort pentru evenimente grele. Dacă solul este moale, cel mai bine este să alegeți un cort greu cu nituri mari sau accesorii pentru unghii la sol, care vor fi mai favorabile stabilității cortului.

Determinați dimensiunea și capacitatea necesare

Spațiul adecvat pentru cort nu este o sarcină ușoară. Pentru corturile exterioare grele utilizate pentru evenimente, trebuie luat în considerare numărul de utilizatori, precum și dispunerea facilităților din spațiul de evenimente. Pentru corturile exterioare de mare capacitate utilizate pentru depozitare, trebuie să se acorde prioritate amplorii obiectelor depozitate și trebuie asigurate canale de acces accesibile.

Luați în considerare nevoile funcționale suplimentare.

În general, corturile exterioare grele trebuie să fie echipate cu funcții personalizate atunci când își pot juca perfect rolul. De exemplu, atunci când campați în aer liber, dacă aveți nevoie să îmbunătățiți confortul în interiorul cortului și să protejați solul de daune, puteți lua în considerare adăugarea unui covor la sol. Trebuie remarcat faptul că unele nevoi personalizate necesită cooperarea și personalizarea furnizorilor. Dacă nu sunteți sigur de ce suport funcțional aveți nevoie, vă rugăm să contactați SHELTER și vom dezvolta un plan funcțional perfect pentru cortul exterior pentru dvs.

Luați în considerare aranjamentele de reutilizare a corturilor.

Este intelept sa luati in considerare aranjamentele pentru reutilizarea cortului dupa utilizarea initiala. Deoarece corturile exterioare grele oferă adesea durabilitate și versatilitate excelente, luați în considerare reutilizarea acestora pentru diferite ocazii și momente. De exemplu, un cort folosit inițial pentru un eveniment în aer liber poate fi refolosit ca cort de depozitare temporară după eveniment. Această transformare a dus la reutilizarea corturilor, prelungindu-le durata de viață, profitând în același timp de construcția robustă și durabilitatea acestora. Acest lucru nu numai că economisește resurse și costuri, dar face cortul mai eficient și mai durabil.

Unde găsiți corturi exterioare potrivite pentru sarcini grele?

Companii de închiriere

Inchirierea unui cort exterior heavy duty este o alegere inteligenta pentru cei care nu doresc sa-l foloseasca mult timp si nu au un buget mare. Cu toate acestea, corturile închiriate sunt, în general, produse fixe de către chiriaș, au fost reutilizate de mai multe ori și sunt de tip relativ fix. Acestea se pot confrunta cu riscul de deteriorare în timpul utilizării și sunt dificil de satisfăcut nevoile corturilor complexe grele în aer liber.

Comercianți cu amănuntul online

Multe magazine online vând acum corturi exterioare grele din care să aleagă. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că cel mai bine este să alegeți un magazin online cu o bună reputație și un serviciu post-vânzare stabil și să acordați atenție timpului de livrare a cortului pentru a evita afectarea nevoilor urgente de aplicare.

Direct de la producători

Accesul direct la corturi exterioare grele de la furnizori reduce costurile de preț câștigate de intermediari. Iar găsirea furnizorilor este cel mai direct mod de a personaliza corturile pentru evenimente grele. Puteți spune furnizorilor ideile dvs. și lăsați-i să se ocupe de tot.

Concluzie

Indiferent de tipul de activitate în aer liber pe care intenționați să o desfășurați, un cort exterior greu vă oferă o protecție fiabilă. Alegerea unui cort în aer liber satisfăcător poate să nu fie o chestiune simplă. Dacă sunteți gata să investiți într-un cort exterior la alegere și aveți nevoie de sfaturi profesionale, SHELTER este aici pentru a vă ajuta.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon