Caută
Close this search box.

Cum de a curăța cort Vinil – spălare de mână PVC Fabric

Utilizarea-periei-de-perie-sau-a-unei-perii-moi-2-300x175
Actualizat: februarie 19, 2024
Publicat: februarie 1, 2024

Cum să cureți cortul și țesătura acoperită? 

Aceasta este o întrebare care merită gândită după cumpărare. Acum, din ce în ce mai mulți planificatori de evenimente, proprietari de afaceri sau familii sunt dispuși să achiziționeze corturi de țesături pentru uzuri diferite, cum ar fi nunți, petreceri din curte, evenimente comerciale sau clădiri de depozitare și multe altele. Dacă ați cumpărat un cort limpede pentru utilizarea pe termen lung, este cu adevărat necesar să învățați cum să curățați cortul. Adăpostul este specializat în fabricarea corturilor de țesături de peste 10 ani, iar noi suntem și experții în întreținerea corturilor. Acum vă vom arăta sugestia și măsurile de precauție în timpul curățării vinilului de cort.

Cum-se-curata-vinilul-PVC-300x175
Lay-The-Fabric-on-A-Clean-Flat-Surface-300x175
Fabricul-de-uscare-perfectă-prosoapele-de-pânză-2-300x175

Beneficiile vinilului din PVC

Multe corturi în aer liber, și anume corturi de mari dimensiuni și corturi de nuntă, sunt acum acoperite cu țesături din PVC. Țesătura acoperită cu PVC este ușor de sudat într-o piesă mare pentru acoperirea unui acoperiș diferit. Cortina din tesatura PVC este frecvent utilizată pentru orice eveniment în aer liber sau pentru o clădire cu durată lungă de viață datorită caracteristicilor sale remarcabile: rezistență rezistentă la apă, rezistență la apă, rezistență la apă, rezistență la foc, rezistență la ulei și chimică.

Cum să curățați instrucțiunile pentru curățarea corturilor de vinil din corturi

SPĂLARE & amp; SCRUBBING TOOLS

  • Sticle de pulverizare
  • Spălați mănuși sau rufe
  • Mop și găleată
  • Perie moale pentru perie
  • Prosoape de pânză

CURĂȚI PASUL FABRIC PE PASĂ

  • Așezați țesătura pe o suprafață curată, plată și stabilă, fără nici un lucru ascuțit. Nu sunteți dispus să vedeți zgârieturi pe material după curățare, nu? Dacă suprafața nu este netedă, stabiliți o bucată de țesătură utilizată pentru o protecție mai bună. Știți că niște piatră mică nu este ușor de evitat.
  • Aveți grijă la selectarea concentratelor de curățare. Selectați dispozitivul de curățare “Vinil sigură” adecvat (cum ar fi Detergentul slab alcalin) . Concentratele de curățare trebuie diluate în rație regulată cu apă. Urmați instrucțiunile și diluați în sticlele de pulverizare . Nu faceți peste săpun sau țesăturile se vor răni și se vor murdări ușor după spălare.
  • Utilizarea unei perii de mop sau a unei perii moi îți va îmbunătăți eficacitatea. Moppingul poate reduce cantitatea de apă și substanțe chimice rămase timp pe suprafața țesăturii. Dacă materialul se umezește mult timp, murdăria va rămâne mai ușor pe suprafața țesăturii.
  • Prosoapele de pânză vor fi mai bune în ceea ce privește uscarea materialului. Șervețelele de pânză sunt țesătura ideală pentru a absorbi apa. Acesta este cel mai bun mod de a usca materialul într-un timp scurt.
  • După spălare, mai bine ar trebui să țesăturile de cort în aer liber sau alte zone de ventilație . Țineți materialul complet uscat înainte de depozitare ( A se depozita într-un loc uscat și de ventilare ). În plus, așezarea țesăturii sub lumina naturală a soarelui va avea o durată de viață mai lungă.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon