Search
Close this search box.

Merită clădirile metalice?

workshop structures
Publicat: April 28, 2024

Indiferent dacă este folosită ca reședință sau ca loc de nuntă în aer liber, o clădire din oțel este o alegere excelentă pentru adăugarea la o proprietate sau înființarea unei afaceri. Daca nu ai luat niciodata in considerare constructiile metalice sau nu ai calculat costul construirii unei structuri metalice, iata 5 dovezi ca halele metalice sunt o investitie buna!

Dovada 1: Clădirile metalice sunt aplicații largi

De la rezidential la comercial, halele metalice pot fi utilizate intr-o varietate de domenii:

Clădiri metalice ale fermei

Clădiri metalice ale fermei

Pentru fermieri și fermieri, construcțiile metalice sunt active esențiale. Ele oferă adăpost robust pentru animale, protejându-le de vreme aspră și de prădători. În plus, hambarele și magaziile metalice oferă spațiu amplu pentru depozitarea echipamentelor agricole, a hranei pentru animale și a consumabilelor.

Hale depozitare metalice

Hale depozitare metalice

Cu designul său clearspan și tavanele înalte, clădirile metalice maximizează capacitatea de depozitare. Acestea oferă o soluție de stocare accesibilă.

Corturi pentru evenimente în aer liber

Versatilitatea clădirilor metalice se extinde și la evenimentele în aer liber. Fie ca este vorba de un loc de nunta in aer liber sau de un spatiu comercial temporar pentru conferinte si expozitii, halele metalice pot fi personalizate pentru a se potrivi fiecarei nevoi de eveniment. Totodată, designul profesional asigură și confortul și funcționalitatea corturilor metalice pentru evenimente, permițând oaspeților să se bucure de o atmosferă elegantă și caldă.

Utilizările clădirilor metalice sunt mult mai multe decât cele enumerate mai sus. Clădiri metalice de ateliere, garaje metalice, clădiri metalice de gimnastică și multe altele, posibilitățile sunt nelimitate!

Dovada 2: Clădirile metalice pot fi personalizate

Clădirile metalice prefabricate sunt cunoscute pentru viteza lor de construcție și durabilitate. Dar știați că sunt, de asemenea, foarte personalizabile?

Aveți flexibilitatea de a vă adapta clădirea metalică pe diferite dimensiuni

 • Mărime
 • Stilul acoperișului
 • Specific Material
 • Siding orientare
 • Accesorii
 • Culoare
 • Fundație

Este demn de remarcat abordarea inovatoare adoptată de Shelter Structures, care integrează metodologii de gândire în perspectivă și consolidează numeroase beneficii.

 • Designul simplu și ieftin scurtează foarte mult perioada de construcție și asigură punerea în funcțiune a clădirii metalice cât mai curând posibil;
 • Configurarea flexibilă a conținutului funcțional oferă o mare flexibilitate și oferă facilități spațiale care se potrivesc cel mai bine dezvoltării viitoare a clienților;
 • Clădirea poate fi, de asemenea, modificată în funcție de condițiile actuale pentru a satisface diverse nevoi potențiale de utilizare în viitor.

Colaborați cu structurile de adăpost pentru a vă înțelege nevoile, astfel încât să puteți găsi clădirile metalice personalizate care sunt perfecte pentru dvs.!

Dovada 3: Clădirile metalice sunt proiectate modular

Structura modulară a clădirilor metalice le oferă un confort semnificativ în construcție, transport și întreținere, făcându-le o alegere preferată în construcțiile moderne:

 • Kiturile de construcție metalice sunt toate prefabricate în fabricile de materiale de construcție, iar procesul de construcție la fața locului este extrem de simplu. Sub indrumarea profesionala a producatorilor de corturi, o hala metalica ce poate fi folosita permanent poate fi construita in cateva zile.
 • Structura modulară permite transportul clădirii în alte locații pentru utilizare repetată.
 • Kiturile de construcție metalice au specificații standard și pot fi stivuite în porturi și nave, economisind mult spațiu.
 • Metoda de instalare fizică a clădirilor metalice este, de asemenea, mai ușor de reparat, dezasamblat sau mutat decât metodele tradiționale.

Designul modular al clădirilor metalice din oțel demonstrează importanța cercetării integrate în proiectare. Cercetarea integrată oferă gândire și metode inovatoare, în timp ce designul combină esența cercetării și o transformă în produse ușor de aplicat. Cercetarea inovatoare a acestui produs rezolvă conflictul de lungă durată dintre viteza de construcție și calitate, iar designul său integrează diferite potențiale de fabricație.

Dovada 4: Clădirile metalice sunt ecologice

 • Structura "verde"

  Clădirile metalice de astăzi urmează, de asemenea, concepte avansate de protecție a mediului. Racordurile cadru sunt instalate în cea mai mare parte fizic și mecanic pentru a reduce utilizarea cimentului chimic și pentru a evita generarea de substanțe nocive. Caracteristici precum structura metalică și stilul prefabricat subliniază tendința de proiectare a construcției rapide, a impactului redus asupra mediului și a durabilității ecologice.

 • Design de economisire a energiei

  Clădirile metalice utilizează materiale termoizolante și de stocare a căldurii care le conferă proprietăți termofizice. Opțiunile personalizate pot fi combinate cu construcția multistrat și pozițiile adecvate ale ușilor și ferestrelor și rapoartele de suprafață pentru a asigura căldura interioară în timpul iernii și răcoarea în timpul verii. Sistemele descentralizate de iluminat natural și ventilație reduc, de asemenea, foarte mult consumul de energie.

Dovada 5: Clădirile metalice sunt rentabile

Viabilitatea economică a clădirilor metalice se manifestă prin diferite fațete.

 • Cost redus de construcție

  Clădirile metalice se mândresc cu un avantaj de cost față de omologii tradiționali, atribuit proceselor lor simplificate de fabricație și construcție, ceea ce duce la economii semnificative în cheltuielile cu forța de muncă și timpul.

 • Longevitate

  Clădirile metalice utilizează cadre din oțel de înaltă rezistență ca corp principal, iar panourile de perete prefabricate sunt conectate la ele pentru a forma un sistem structural compozit ușor, cu rezistență ridicată la cutremur. Cadrul din oțel ușor este protejat de materiale de suprafață și acoperiri de suprafață și are o durată de viață de cel puțin douăzeci de ani.

 • Costuri reduse de întreținere

  Materialele metalice necesită relativ puțină întreținere și reparații în timpul utilizării. În comparație cu structurile din lemn, clădirile metalice sunt mai puțin susceptibile la coroziune, mucegai și infestare cu insecte, reducând astfel semnificativ frecvența și costul întreținerii.

  Pentru a rezuma, clădirile metalice nu numai că pot economisi banii utilizatorilor, ci și le pot aduce beneficii economice și securitate pe termen lung.

Cum să vă întrețineți halele metalice?

Fiecare clădire cu cadru metalic este rezultatul transpirației și muncii grele a personalului de la proiectare până la livrare și fiecare are misiunea sa glorioasă. Mă simt trist de fiecare dată când văd o structură metalică deteriorată. Deci trebuie să învățăm să le menținem.

 • Utilizare sigură

  Nu încercați să dezasamblați nicio parte a clădirii metalice. Absența oricărei părți poate provoca instabilitate structurală, creând pericole de siguranță și reducând durata de viață a clădirilor metalice.

 • Curățați zăpada la timp

  Dacă locuiți într-o zonă rece, zăpada abundentă se poate acumula deasupra kiturilor de construcție metalice. Greutatea zăpezii poate stresa structura metalică și poate provoca deteriorarea acesteia prin supraîncărcare. Prin urmare, deszăpezirea este o măsură importantă de întreținere preventivă.

 • Ungeți balamalele ușii

  Ungerea regulată a balamalelor ușilor este necesară pentru a preveni rugina. De asemenea, verificați dacă există scurgeri sau mucegai. Dacă se găsește mucegai, acesta trebuie curățat în timp. Dacă daunele cauzate de mucegai sunt excesive, îndepărtarea intemperiilor va trebui înlocuită.

 • Inspecție periodică
  • Atunci când instalați o bucătărie sau o baie într-o clădire metalică, trebuie luate măsuri anticorozive și de impermeabilizare. Echipamentele de interior trebuie verificate în mod regulat pentru scurgeri și reparate și întreținute prompt.
  • Acordați atenție sistemului de protecție a circuitului pentru a preveni scurgerile și întreruperile de curent. Materialele de construcție ale caselor prefabricate au o conductivitate ridicată. Prin urmare, sistemul de circuite trebuie verificat în mod regulat, în special aparatele electrice vechi.
  • Componentele din oțel care sunt ușor corodate trebuie inspectate în mod regulat și, dacă este necesar, trebuie efectuate lucrări de întreținere, cum ar fi îndepărtarea ruginii, vopsirea și renovarea, pentru a le menține în stare bună.

Cuvânt final

Prin urmare, având în vedere diferitele caracteristici ale clădirilor metalice, putem concluziona că clădirile metalice merită într-adevăr să investească. Indiferent de tipul de spațiu pe care îl căutați, o clădire metalică vă poate satisface nevoile și vă poate oferi valoare pe termen lung. Dacă sunteți interesat de hale metalice, vă rugăm să ne contactați. Vă vom oferi soluții de construcții metalice de înaltă calitate și produse satisfăcătoare personalizate pentru dvs.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon