Search
Close this search box.

cort eveniment

Shelter se concentreze pe vanzarea toate dimensiunile de corturi pentru evenimente. Acest cort eveniment frumos decorate este de 20 de 20m făcut pentru 2015 US Open a Surfing.
Shelter Corturi are zeci de ani de experiență în furnizarea de corturi evenimente de vanzare in diverse evenimente de profil înalt, inclusiv evenimente sportive, conferinte, expoziții, evenimente corporate etc.
Shelter specializati in productia de cort eveniment de vânzare. Am construit mai multe corturi imense. Clear Lățimea interval cort este de până la 60m lungime și este de până la 180 m.
Shelter cort eveniment cu Thermo acoperiș ne dea un aspect nou cu panou înconjurat în partea de sus, între timp se comporta mai bine atunci când vin la ploua.
Our Products

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon