Caută
Close this search box.

corturi de nunta de vanzare

Din 2003, Corturi Shelter a fost furnizarea de tot felul de corturi de nunta de vanzare, banchete, bufete, ceremonii civile etc. Această dimensiune cort este de 30 * 80 de metri și poate găzdui 1500 2000 de oameni.
Shelter Corturi oferă toate tipurile de corturi de nunta de vanzare. Puteți alege visezi cort nunta în adăpost. Ținând nunta in aer liber sub cort de marcare este o alegere bună pentru a vă bucura atomsphere aer liber.
Adăpost oferă toate dimensiunile de corturi pentru nunti. Cortul clar de top cu acoperiș transparent este popular pentru a fi loc de întâlnire nunta in aer liber.
Shelter Corturi oferă toate dimensiunile aluminiu 10-50m interval clar pentru corturi de nunti. Marquee nostru de nunta poate stoca mii de vizitatori.
Our Products

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon