Caută
Close this search box.

corturi evenimente de vanzare

Shelter Corturi are zeci de ani de experiență în furnizarea de corturi evenimente de vanzare in diverse evenimente de profil înalt, inclusiv evenimente sportive, conferinte, expoziții, evenimente corporate etc.
Shelter specializati in productia de cort eveniment de vânzare. Am construit mai multe corturi imense. Clear Lățimea interval cort este de până la 60m lungime și este de până la 180 m.
Shelter Corturi este producător profesionale de cort pentru evenimente in diverse dimensiuni (deschideri 10-60m) pentru toate tipurile de spectacol comercial, echitabil, Car Show.
Shelter tent prevede corturi de evenimente în diverse mărimi și stiluri. Pentru a sprijini diferite tipuri de dvs. eveniment, vom oferi la cheie soluție și preț competitiv.
Our Products

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon