Search
Close this search box.

corturi nunti de vanzare

Shelter Corturi oferă toate tipurile de cort de nunta de vanzare. Puteți alege visezi cort nunta în adăpost. Ținând nunta in aer liber sub cort de marcare este o alegere bună pentru a vă bucura atomsphere aer liber.
Shelter corturi pentru nunta cu acoperiș și pereți transparenți clar, oferă cea mai bună performanță pentru fiecare decor în interiorul marquee.
Shelter Corturi vinde toate dimensiunile corturi pentru nunti banchete de nunta, bufete, ceremonii civile etc. Această dimensiune cort este de 20 × 40 m și poate găzdui 500 de la 800 de persoane.
Cort Shelter prevede cort de nunta de vanzare in toate dimensiunile si stiluri. Marquee nunta Shelter este cort durata clar, care nu are nici poli interiorul cortului, comparativ cu corturi traditionale poli.
Shelter Corturi oferă toate dimensiunile aluminiu 10-50m interval clar pentru corturi de nunti. Marquee nostru de nunta poate stoca mii de vizitatori.
Our Products

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon