Caută
Close this search box.

1000 mp cai de interior Arena – acoperita Cort Ecvestru

Soluția este cea mai eficientă de cost pentru a construi o arena cal:

Avem zeci de ani de experiență în proiectarea și fabricarea de cort de echitație pentru a acoperi arena cal sau arena de dresaj. aluminiu Structuri noastre (metal) sport ofera 100% deschidere libera spatiu interior pentru echitatie de dresaj al cailor sau curse. Holul de aluminiu face ca hambar de echitatie într-o arenă profesionist interior bine echipat. cort arena noastră este extrem de rezistent la intemperii si pot sta windload până la 102km / h. Și este complet relocabile și ușor de instalat în orice teren (teren de iarbă sau nisip, etc.).
Cu toate structurile noastre de cort este de construcție temporară din prefabricate, acesta poate fi utilizat timp de cel puțin 15 ani. Iar noi oferim garanție de 5 ani. Pentru instalare, putem trimite inginerii noștri la jobsite pentru setarea ușoară în sus.

Ce este regulat dimensiune arena cal?

O mică arenă este dresajul 20 x 40 de metri (sau aproximativ 66 de picioare cu 132 de picioare), o arenă mare este de 20 × dresajul de 60 de metri. O arenă standard de concurență dimensiune este de aproximativ 100’x200 ‘și este suficient de mare pentru cursuri complete de salt și alte utilizări.
Astfel încât să puteți alege oricare dintre dimensiunea în funcție de locația. Acum ne puteti trimite dimensiunea dorita si forma, putem oferi o 3D machetă pentru referință pentru drum liber.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon