Search
Close this search box.

1000 Persoane Cort Nunti de Vanzare

1000-persoane-cort-nunti-de-vanzare-25-x-50m-cort-mare-pentru-nunta-in-aer-liber-9

1000 Persoane Cort Nunti de Vanzare pentru Petreceri, petrecere de gală

Ca producător mondial de corturi din aluminiu pentru corturi, Shelter are o experiență de peste 10 ani în proiectarea și construirea cortului de structură pentru ceremonia de nuntă, banchet, gală și alte evenimente temporare. Structura corturilor prefabricate este din ce în ce mai populară prin caracteristica lor modulară. Întreaga marcă de nunți poate fi ușor de transportat, construit și demonstrat. Dimensiunile acestui cort sunt de 25 de 50 m (82 x 164 ft) și dețin peste 1000 de persoane fără nici o obstrucție. Unul dintre punctele cele mai atractive ale cortului de spații clare este spațiul interior complet deschis. Mobilierul, dansul și participanții pot fi aranjați flexibil în interiorul cortului. Deși nu există un pol fix în interior, lățimea poate fi aleasă de la 10m la 60m (33ft până la 200ft) cu lungime nelimitată.

1000-persoane-cort-nunti-de-vanzare-25-x-50m-cort-mare-pentru-nunta-in-aer-liber-2
1000-persoane-cort-nunti-de-vanzare-25-x-50m-cort-mare-pentru-nunta-in-aer-liber-6
1000-persoane-cort-nunti-de-vanzare-25-x-50m-cort-mare-pentru-nunta-in-aer-liber-8

deea de decorare a corturilor de mari dimensiuni

Folosind căptușeala superioară este o idee bună să blochezi cadrul metalic, în același timp, atmosfera romantică poate fi creată de materialul colorat. Comparativ cu cortul de stretch tradițional, cortul cu cârlig deschis are mai multe opțiuni în decorare. Hanging coroana / ghirlanda va face cortul proaspăt.

Cu excepția interiorului, întreaga structură de marcă de nunți poate fi personalizată în pereți laterali, imprimarea țesăturilor din PVC, culoarea cadrelor. Construcția modulară permite comoditatea în schimbarea peretelui lateral în peretele din sticlă, peretele solid ABS, fereastra franceză și multe altele. Dacă doriți să alegeți peretele de sticlă, nu uitați să instalați perdele. Lumina soarelui este puternică în timpul zilei.

personalizate-Corturi-pentru-nunti-pret-cort-de-nunta-in-Romania-furnizor-de-corturi-mari-din-China-24
Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon