Search
Close this search box.

10×20 Cort Gradina cu PVC Transparent Fabric

Cort Gradina pentru Colectarea de Familie în Curte

Cort Garden este solutia ideala pentru colectarea de curte cu familia, prietenii sau petrecere de absolvire. Acomodarea 100 – 150 de persoane în diferite locuri: masă rotundă, masă bufet sau petrecere cocktail. Cu un design clar pentru încărcări mari, veți avea mai mult spațiu pentru decorarea interiorului, inclusiv dispunerea de masă, scaun și alte decorațiuni tematice cum ar fi de viță de vie de flori, ghirlanda, lanternă, iluminat, căptușeală și perdea.

Cort Gradina cu alb sau Transparent din PVC Fabric?

Țesătura acoperit de cort nostru partid este din PVC acoperit cu tesatura din poliester, cu caracteristici deosebite: impermeabil, rezistent la UV, ignifuge (Euro standard: DIN4102, B1, M2 și standardul american: NFPA 701). Mai multi clienti au de multe ori să aleagă dacă să meargă cu un “standard” 10 x 20 cort cu alb acoperit sau să se răsfețe pentru un cort de top clar. Dacă sunteți de gândire cu privire la selectarea tesatura alb sau transparent din PVC pentru acoperire cort, vă rugăm să verificați caracteristicile belows:

CaracteristiciCort albCort transparent
Greutate Fabric850g/mp din PVC bloc-out pentru acoperiș; 650g/mp translucid din PVC pentru peretele lateral.950g/mp din PVC transparent pentru acoperiș și peretele lateral.
Rezistența la UVBlocarea total UV.Corturi transparente permit multă lumină naturală pentru a intra în timpul zilei.
Decor &
Se afișează
Prin adăugarea unor lumini de cafea sau de coarde sub un cort alb, puteți crea un pic mai multa caldura si vizual.Un Extins vizual în timpul zilei și performanța de iluminat fabulos în seara.
Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon