Caută
Close this search box.

15 × 30 m Corturi de Nunta de Vanzare in Romania

15 × 30 M Corturi De Nunta De Vanzare In Romania

CORTURI DE NUNTA DE VANZARE ÎN ÎNALTĂ CALITATE

Shelter Cort Manufacturing Co Ltd. a fost a face cu cort de nunta de vanzare de peste 10 de ani, și ne-am asigurat corturi și alte dispozitive pentru atât de multe ori, și trebuie să recunoaștem că deține o nuntă în afara este tot mai popular în zilele noastre.

Cortul în aer liber are un cadru principal de greu din aliaj de aluminiu extrudat presat, care a inclus atât de lumină și puternică, astfel încât un cort în mărime normală ar putea deține la fel de mult de oameni ca se poate. De exemplu, un cort m 20 x 40 are capacitatea de a deține aproximativ 900 de participanți, și, desigur, cortul poate fi prelungită în 5M ca o unitate în cazul în care au existat mai multe persoane decât era planificat.

Materialele acoperă sunt PVC tesaturi poliester în alb, care au capacitatea de a rezista ploaie, flacără și UV, în plus, materialul este dificil de a fi rupte. De obicei, în timpul zilei, țesăturile pentru pereti sunt legate la aerul proaspăt în interiorul. Acoperisul este acoperit cu aceleași țesături, ci o, astfel, să facă o structură științifică puțin mai greu.

Puteți implică întotdeauna vă în proiectarea și decorarea de forme pentru a dimensiuni, de la costuri la detalii și de la principalele dimensiuni ale profilului de stiluri cort întregi, designerii noștri v-ar ajuta să găsească o soluție la cheie, indiferent de limita este. Ce trebuia să fie subliniat este faptul că putem trimite echipa noastra la destinație pentru construcție, și nu veți avea nevoie să vă faceți griji cu privire la instalarea cortului pentru că ne-am fi testat înainte de expedierea. Cu toate acestea, eliminarea cort este responsabilitatea noastră, și v-ar fi complet liber de toate aceste umpluturi.

Corturi De Nunta De Vanzare În Servicii Atente

În plus, avem perfectă servicii post-vânzare, inclusiv o garanție de 5 ani, ceea ce înseamnă că ar putea obține depreciere și alte tipuri de asistență tehnologică, atunci când ar trebui să existe nici o problemă. Vă rugăm să trimiteți formularul de anchetă dacă ați avut orice întrebare și ne va răspunde la tine, urgent.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon