Caută
Close this search box.

30x50m Corturi nunti de vanzare – Cort de catering

30x50m Corturi Nunti De Vanzare – Cort De Catering

Shelter Corturi prevede corturi nunti de vanzare in toate dimensiunile si stiluri. Marquee nunta Shelter este cort durata clar, care nu are nici poli interiorul cortului, comparativ cu corturi traditionale poli. Aceasta oferă mai mult spațiu și fără limite pentru decoratiuni interioare și aspectul de masă. Puteți aspect tabele, scaune si decoratiuni tematice și etapele partea cortul fără obstacole. Corturi de catering sunt adesea folosite în nunti si petreceri, precum și orice evenimente în aer liber. De un lucru bun este cortul este portabil și poate fi îndepărtat în orice locație.

Shelter corturi nunti sunt cea mai buna alegere pentru organizarea petrecerea ta, inclusiv catering, receptii, ceremonii festival, prânz, și chiar discoteca seara (sala de dans). Am ajutat nenumarate clienții sărbători ocazii speciale de toate tipurile. Evenimente de partid tipice includ: de naștere, aniversări, botezuri, petreceri pentru copii, baloane etc.

Shelter nu numai ofera corturi nunti de vanzare, dar oferă, de asemenea servicii profesionale. Inclusiv anchetă, soluție, proiectare, pachet, livrare, instalare, reomve și servicii post-vanzare. Suntem bucuroși să vă oferi cea mai bună experiență de cort în nunta ta.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon