Caută
Close this search box.

20 x 20m Corturi Personalizate pentru Expoziția Butterfly

Corturi personalizate cu copertă imprimată pentru afișarea fluturelor

Adăpostul deja a înființat în Belgia câte 20 x 20 de corturi personalizate pentru expoziția de fluturi. Pentru a evidenția tema prezentată, Shelter face un design personalizat pentru acoperișul cortinei și peretele lateral. Oferim servicii de tipărire a țesăturilor pentru membrana PVC pentru a vă face cortul mai atractiv.

Dimensiunea acoperită a acestui cort este de 400mp cu spații interioare clare. Vitrina și alte facilități pot fi aranjate în mod flexibil și eficient. În timpul spectacolului, clientul nostru – Exhibition Hub organizează zona de catering și zona de expunere pentru vizitatori. Toate accesoriile pot fi poziționate perfect în interiorul cortului.

Lumina naturală a soarelui poate intra în cort pentru a oferi suficientă lumină cu peretele din sticlă transparentă. Sistemul lateral de la Shelter este proiectat pentru construcții modulare. Puteți înlocui peretele în alte tipuri, cum ar fi peretele solid ABS, ferestrele franceze, panoul sandwich pentru alte aplicații.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon