Search
Close this search box.

20 x 50 m Corturi Industrialel | Corturi de Industriale

Cort portabil industrial exterior folosit ca depozit de cabluri

Protejarea bunurilor de orice vreme rea este cel mai important scop pentru un depozit. Shelter portabil de stocare în aer liber va fi soluția perfectă pentru a fi depozit temporar pentru orice livrări, inclusiv produse sezoniere și produse deteriorate cu ușurință, cum ar fi cablu. Adăpostul a furnizat spațiu de stocare de peste 1000 mp pentru o companie de infrastructură din Chile. Cu designul rezistenței la intemperii, cortul nostru de depozitare asigură o protecție completă a cablului.

De ce aveți nevoie de depozitare portabilă în aer liber?

  • Ridicat rapid prin construcție modulară și comoditate în transportul dezmembrat.
  • Protejați mărfurile de pe vreme rea – Ploaia, zăpada și vremea eoliană distrug produsele, de obicei. Și cele mai multe dintre consumabile sunt mai puțin funcționale impermeabile. Deci aveți nevoie de clădirea de depozit fiabilă cu performanțe de rezistență la intemperii.
  • Design-ul clar al spanului permite întregul spațiu interior pentru a vă aranja bunurile. 
Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon