Search
Close this search box.

25m Diametru Restaurant Dom pentru Nunta Conferință

Ce fel de produs de cort doriți să adăugați la lista de închirieri din compania dvs.? Unic, dar și stabil, va fi răspunsul perfect. Cortul geodesic dom este din ce în ce mai popular prin aspectul sferic special. În plus, structura triunghiului face ca întregul cort să fie stabil în orice vreme. Acoperită de membrana PVC de înaltă densitate, mediul interior va fi confortabil și disponibil pentru orice eveniment. Performanță perfectă în funcție impermeabilă, blocaj UV, rezistență la căldură.

În Shelter, oferim un cort alb, cu diametru alb, pentru orice capacitate. Opțiunea de diametru este disponibilă de la 10m la 80m (Cazare: 50 – 2000 de persoane). De asemenea, oferim un serviciu unic în proiectarea, fabricarea, vânzarea și întreținerea post-vânzare.

Restaurant Dom Construit pentru Hotel, Resort

În acest proiect, clientul nostru dorește să conecteze 3 dimensiuni de corturi dome într-o funcție diferită. Proiectăm o cupolă de legătură cu un tunel de pasarelă. Dia. Cubul alb de 25 de metri este locul principal al evenimentului care poate găzdui 300-450 de persoane. Fără un pol interior, oaspeții se pot bucura de ceremonia de nuntă de la 360 de grade. Decorat de căptușeală și efect de lumină, întregul mediu este fantastic. Toți oaspeții au avut o cină minunată și o amintire sub o structură atât de uimitoare. În plus, dia. 6m este zona de pregătire și dia. 5m este toaleta.

25m-restaurant-dom-mare-pvc-dom-corturi-1
Connection-dome-with-walkway-tunnel

De ce aveți nevoie de Restaurant Dom conectat

Centrul multifuncțional
Toate cupolele cu funcție diferită sunt conectate împreună, întreaga structură va fi o clădire de integrare.

Meteo Rezistența
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ploaie. Oaspeții puteau merge în zona protejată.

Mai eficient din punct de vedere al costurilor
Conectați diferite corturi împreună, electricitatea (lumina, aerul condiționat) și o parte din oțel pot fi salvate.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon