Caută
Close this search box.

30 x 40 Cort pentru Nunta

30 x 40m cort pentru nunta – locul de nunta de lux

Cum sa faci nunta in aer liber confortabila si anti-vreme? Clear cort de nunta span devine din ce în ce mai popular în industria de evenimente în aer liber. Cu proiectarea modulară a construcției, cortul de acoperire poate fi instalat și demonstrat rapid. Un astfel de cort este potrivit pentru afacerea de închiriere a corturilor și pentru planificarea evenimentelor. Diferitele acoperișuri pot fixa cererea diferită a clienților dvs. Cortul pentru cadru “A” este o instalare clasică și ușoară. Cortul arcului pe care l-am oferit de data aceasta este elegant pentru un banchet de nunti de lux. Designul acoperișului curbat are o performanță mai bună în drenaj.

Întregul spațiu este de 1200 mp, care poate găzdui între 500 și 800 de locuri. Fără pol, mediul interior ar putea fi aranjat în mod eficient. Clientii nostri au stabilit tabelul pentru diferite tipuri, rotunde, patrate si lungi. De asemenea, oaspeții s-ar putea bucura de ceremonia fără nici un obstacol Decorat de căptușeală superioară și bec mic, întregul spațiu arată atmosfera sa fantastică pentru ceremonia de nuntă.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon