Caută
Close this search box.

30 X 70m Patinoar Acoperit de Vanzare în București

30 X 70m Patinoar Acoperit De Vanzare În București

2100 Metru Pătrat Mare Rink Acoperita

Vrei rapid pentru a construi un patinoar acoperit? Nu căutați mai departe: cele mai versatile sălile de sport ale Adăpost sunt solutia imbatabil pentru proiecte mari și mici deopotrivă. Noastre umbra de sport cort poate fi folosit pentru toate tipurile de sporturi: baschet, fotbal, volei, tenis de masă, patinoar și mai mult.

Va oferim o gama larga de pachete pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Dacă aveți o sală acoperit, atunci patina singurul nostru pachet este pentru tine. Noi furnizam toate accesoriile de înaltă calitate, pentru a sprijini cort patinoar, cum ar fi aer condiționat, parapet, podea de înaltă calitate și alte echipamente izolate.

Click pentru a citi Soluție de căldură-blocare pentru patinoar acoperit

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon