Search
Close this search box.

30x180 m Cort Eveniment de Vanzare - Piscină Venue Expozitie

30×180 M Cort Eveniment De Vanzare – Piscină Venue Expozitie

Cort Eveniment de Mare pentru expoziție în aer liber

Shelter specializati in productia de cort eveniment de vanzare. Am construit mai multe corturi imense. Clear Lățimea interval cort este de până la 60m lungime și este de până la 180 m. Aici puteti gasi toate corturile de evenimente dimensiune. Corturile noastre din aluminiu robuste sunt perfecte pentru toate emisiunile în aer liber și expoziții. Shelter Cort Eveniment este ușor de configurat și elimina oricând și oriunde aveți nevoie de ele. 10-50m Span cu design personalizat. Livram direct la locuri de muncă, site-ul dvs. și să vă ajute cu instalarea și oferă gândite servicii post-vânzare.

Caracteristică de 30×180 m Cort Eveniment

Dimensiunea acestui cort este 30x180m cu material PVC cu totul alb. Potrivite pentru a fi mare expoziție, expozitie, bunuri corecte și cort biserică. În ceea ce pentru decoratiuni de cort, atât în interiorul și în afara, lenjerii de pat, swag și candelabre, în culori diferite ar putea fi furnizate de către noi, dacă este necesar, și ele pot fi proiectate și adaptate pentru a prezenta o priveliște sa te bucuri de. Un ecran mare cu LED-uri ar putea fi o alegere excelentă dacă ar exista modele speciale.

Principalele Structuri Ale Cort Eveniment

Principalele Profilele de corturi sunt materiale extrudate presate dure din aliaj de aluminiu, fără nici oțel, care asigură corturi pentru a fi ușor și la îndemână, precum și în condiții de siguranță. Corturi sunt fixate pe sol de materiale grele, cum ar fi cărămizi, betoane solide sau chiar containere pline de apă pentru a nu rupe motive concrete. Dacă există un teren iarbă, corturi pot fi fixate cu ajutorul bete de oțel, și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la cortul de a fi cu sufletul la gură în jos.

Materialele folosite pentru acoperirea sunt acoperite cu PVC tesaturi poliester, care au o performanță bună în apă rezistente, flacără și UV. Desigur, materialele utilizate pentru acoperiș diferă de cele ale pereților laterali, pentru acoperiș, se folosesc materiale mai groase pe acoperiș pentru a rezista UV și materiale mai ușoare ca pereți, astfel încât creează o structură mai științifică.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon