Search
Close this search box.

35x45m Corturi de Nunta transparente - Catering & recepție Cort

35x45m Corturi De Nunta Transparente – Catering & Recepție Cort

Corturi de Nunta pentru Outdoor Catering & Recepție Venue

Shelter Corturi este cu experiență în proiectarea si fabricarea de corturi deschidere clare în ultimii 13 ani, am avut o cantitate mare de corturi de nunta de vanzare, și în plus, solutii la cheie, precum și grijuliu servicii post-vânzare au fost oferite clienții noștri să se ocupe cu diverse situații.

Feature de Corturi de Nunta

Cele 30x 45 m Corturi de nunta sau de selecție care acoperă o suprafață de 1350sqm are capacitatea de a deține aproximativ 1000 de persoane, iar în cazul în care au fost mai mulți participanți decât se aștepta sau alte dispozitive pentru a fi instalate, de selecție poate fi adăugat 5m ca o unitate în lungime creșterea capacității acesteia.

Pentru profile principale, greu presat din aliaj de aluminiu extrudat este alegerea noastra, deoarece are caracteristici atât de lumină și puternică, astfel încât întregul cadru și selecție ar putea fi suficient sigure. Componente cum ar fi spituri, bretele de vânt și alți conectori lucra împreună cu cutii de oțel și plăci de bază pentru a face selecție destul de stabil pentru a lua vânt puternic la sau peste viteza de 100 kilometri pe oră, și cu ajutorul acestor componente, ar putea fi stabilite de circ sub orice formă de teren.

În întregime transparent tesatura din PVC pot face cortul luminos la nunta ta. Designul de top clar vă oferă o atmosferă în aer liber în timpul nunta. În timpul zilei, soarele cald intră în cort și mucoasa bloca, de asemenea, lumina soarelui puternic. La noapte, luminile colorate vă va oferi o panorama. După cină, puteți transforma locul într-o sală de dans.

Ne-ar oferi, de asemenea atașamente cum ar fi lenjerii de pat, swag, candelabre și alte decoruri suspendate și să vă ajute pentru a proiecta interiorul marquee, și alte câteva mijloace de subzistență, cum ar fi covoare, mese, scaune si canapele va fi în REACH dacă este necesar.

Serviciul De Corturi De Nunta

Pentru a face clienții noștri mulțumiți, oferim cort nunta de vanzare o garantie de 5 ani si va vom ajuta cu probleme atunci când se utilizează sau va vom trimite echipa de profesionisti pentru reparare și înlocuire.
Dacă aveți orice întrebare mențină în mintea ta, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și sunt sigur că confuzia va fi rezolvată în totalitate cu echipa noastra de profesionisti.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon