Search
Close this search box.

35x70m Cort Petrecere în Festivalul de Muzică, România

35x70m Cort Petrecere În Festivalul De Muzică, România

Furnizor de Cort Petrecere Country Jam 2016 Colorado

Country Jam Colorado a fost fondată în 1992, după ce promotorii a produs cu succes un festival de muzica țară cu același nume din Eau Claire, WI. Cu dorința de a extinde în continuare brandul Country Jam in Western Colorado, Jam Ranch în afara Grand Junction a fost selectat ca destinație perfectă și una dintre cele mai mari partide din Colorado sa născut.

35x70m Cort Petrecere pentru Festivalul de Muzică

SHELTER oferit 35 * 70m cort petrecere într-unul dintre cel mai mare festival de muzică din Colorado, USA. Aria acestui cort este in jur de 2500mp pentru peste 2000 de locuri. Soluția perfectă pentru a fi hol temporar camera de zi, spațiu de catering și sala de receptie în tabără de muzică.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon