Caută
Close this search box.

40m Cort Construit pentru ECRL Groundbreaking Ceremonia în Malaezia

Spațiu mare de acoperire transparentă pentru legătura de cale ferată de Est Coast Ceremonia de rupere a terenului

În 9 august 2017, proiectul Malaysian East Coast Railway, care a fost cooperat de China și Malaysia, a fost lansat oficial în Kuantan, Malaysia. Wang Yong, consilierul chinez de stat și prim-ministrul malajsian Najib au participat la ceremonie și au ținut discursuri.
În calitate de producător de corturi de eveniment principal în China, Shelter este încântat să fie furnizorul de cort de ceremonie în timpul acestei ceremonii de rupere. De data aceasta, am furnizat o cladire temporara de peste 10.000 mp pentru ceremonie, catering, receptie si spatiu logistic . Printre corturile ceremoniale, cel mai mare este sala de ceremonii principală, care este situată la 40 x 65m. Ceremonia de rupere și spectacolul de dans sunt ținute sub acest cort.

Despre Legătura Feroviară De Est (ECRL)

Proiectul de cale ferată de coastă de est este de departe cel mai mare proiect de cooperare economică și comercială din istoria Chinei și Malaeziei. Este, de asemenea, un proiect pilot în The Belt and Road , care este o semnificație importantă a demonstrației.

Shelter Ceremonie cort, de asemenea, să efectueze perfect în alte ocazii

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon