Search
Close this search box.

Corturi Pentru Nunti- Îndeplinind visele de nuntă ale clienților noștri!

personalizate-Corturi-pentru-nunti-pret-cort-de-nunta-in-Romania-furnizor-de-corturi-mari-din-China-1

Personalizate Corturi pentru Nunti Resort

Din ce în ce mai mulți oameni aleg ceremonia de nuntă și locul de banchet într-o stațiune unde are o priveliște minunată și un mediu natural. Cum de a atrage mai mulți oaspeți pentru a alege locul nunții în stațiunea dvs.? Clădirea unică și multi-aplicație va fi cea mai importantă condiție. Fiind producătorul cu experiență de nunta cu experiență, soluția semi-permanentă a cortului Shelter va fi arhitectura perfectă. Diferit față de clădirea din cărămidă fixă, structura prefabricată creează întotdeauna construcția modulară într-un mod rapid. De asemenea, oferim clienților noștri servicii personalizate personalizate. Din cadrul din aliaj de aluminiu, culoarea membranei până la sistemul de podea interior, conectarea la fiecare cort. Veți obține designul cel mai potrivit depinde de dorințele dvs., de mediul în stațiune și de buget. 

personalizate-Corturi-pentru-nunti-pret-cort-de-nunta-in-Romania-furnizor-de-corturi-mari-din-China-12
personalizate-Corturi-pentru-nunti-pret-cort-de-nunta-in-Romania-furnizor-de-corturi-mari-din-China-9
personalizate-Corturi-pentru-nunti-pret-cort-de-nunta-in-Romania-furnizor-de-corturi-mari-din-China-10

Multifunctionale Corturi pentru Nunti in aer liber

De data aceasta, clienții noștri doresc să înființeze o clădire cu aplicații multiple și aspect colorat pentru utilizarea nunții. Așadar, oferim clienților diferite dimensiuni și corturi. Două corturi de vârf (20 x 20 și 30 x 30) vor fi holul de intrare (6 x 6 m) și salonul de petrecere a timpului liber (10 x 10 m) pentru oaspeții care participă la nuntă. Dimensiunea sala de banchet principal este de 20 de metri (65’x 65 ‘), fără nici un pol înăuntru. Designul clar al spanului permite mai multe opțiuni în decorarea, dansul, aranjarea scaunelor și alte facilități. Depinde de masa rotundă sau scaunul de masă lungă, întregul spațiu interior poate găzdui între 150 și 200 de oaspeți. Alte două structuri cort este proiectat în 8 x 14m și 6 x 9m care este bucătărie și toaletă.

personalizate-Corturi-pentru-nunti-pret-cort-de-nunta-in-Romania-furnizor-de-corturi-mari-din-China-24
Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon