Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Acoperiri Terase Telescopica Pentru Hoteluri și Sală De Gimnastică

Specificație De Acoperiri Terase
Aspect de copertine terase : Acoperis plat
Lățime/deschidere opțională : 2-8metri
Cadru De Acoperiri Terase 
Model de profilului : FS1
Specificație de profilului principal : 200 * 120 * 3.5mm
Material de cadru : Aliaj de aluminiu dur extrudat 6061 / T6
Tratarea suprafeței din aluminiu : Acoperire Electrolitică
Culoare de Cadru de aluminiu : maro închis, gri argintiu, auriu
Panou De Acoperiri Terase
Materiale : panou din policarbonat cu grosime de 6 mm
Acoperiș : panou policarbonat lucios sau mat semitransparent (grosime de 6 mm)
Pereți : panou din policarbonat transparent (grosime de 6 mm)
Personalizați-vă Acoperiri Terase
proiecta : Deschideți glisați dintr-o parte în cealaltă sau glisați de la centru la două capete
Alimentare : sursă de alimentare mobilă încorporată
Accesorii opționale : iluminat, jaluzele etc.
Descriere De Acoperiri Terase

Vrei să te antrenezi în aer liber, dar să nu te deranjeze vremea rea? Carcasele Shelter Acopeeriri Terase Telescopica, cu pereți și acoperiș limpezi, vă pot oferi o sală de sport fantastică cu vederi panoramice. Este rentabil, cu cel mai mic buget și oferă oamenilor o experiență nouă, la fel ca antrenamentul în aer liber.

Cadrul de Acoperiri Terase Telescopica este din aluminiu mai ușor decât oțelul, dar la fel de dur ca oțelul. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durata de viață și siguranța carcaselor Acoperiri Terase Telescopica. Funcționarea motorizată este lină și liniștită, asigurându-vă că oaspeții dvs. observă doar experiența în aer liber pe care ați adus-o în spațiul interior. Poate îndeplini autorizația de construcție și permisul pentru instalații de incendiu. În plus, carcasa are performanțe mai bune în izolație și rezistență la UV pentru a oferi un spațiu sportiv confortabil.

Dacă acoperișul dvs. are nevoie Acoperiri Terase Telescopica  pentru a crea un spațiu de gimnastică sau o cafenea, anunțați-ne. Inginerii noștri experimentați sunt pregătiți să vă ofere o soluție spațială plăcută, dar accesibilă.

Detalii De Acoperiri Terase

 

Policarbonat
Rezistența la impact a foii de policarbonat este de peste 200 de ori mai mare decât a sticlei obișnuite, iar folia Celte este realizată din materiale Bayer germane și materiale adăugate UV cu două straturi, care pot rezista la 98% din razele ultraviolete și pot accepta, de asemenea, personalizarea culorilor.

 

Sistem de rulare pentru uși și ferestre
Sistemul de rulare a ușilor și ferestrelor are scripete, care este perfect în ceea ce privește designul și structura tehnică. Metoda de deschidere push-pull este convenabilă pentru instalare și utilizare și oferă utilizatorilor un sentiment de liniște sufletească și confort!

 

Motor culisant
Acesta adoptă un design inteligent modularizat cu șină de glisare electrică, este convenabil să se combine și să împletesc, iar controlul electric este liber să aleagă deschiderea și închiderea, iar zona de acoperire a placii solare poate fi reglată flexibil în funcție de condițiile actuale sau meteorologice!

 

Structura Modulară
Camera mobilă de soare Celt este asamblată cu piese de colț din aliaj de aluminiu extrudat, iar structura modulară asamblată poate fi reglată și schimbată în funcție de acoperirea camerei de soare.

 

Perla de cauciuc și perie rezistentă la praf
Straturile practice din cauciuc se folosesc la îmbinările cadrului, iar tehnologia matură de prelucrare a straturilor poate obține cel mai bun efect de etanșare. Peria rezistentă la praf poate izola eficient praful și zgomotul din exteriorul ușii și împiedică ploaia și apa să intre.

 

Calitate Superioară
Carcasa noastră a fost realizată de cele mai avansate mașini CNC. Echipamentul de înaltă tehnologie asigură o precizie ridicată și o calitate superioară. De asemenea, avem un sistem strict de control al calității pentru a ne asigura că fiecare produs livrat rămâne de calitate superioară.
Personalizate
Ambalare și Transport

Ambalare:

1. Toate accesoriile sunt ambalate în cutii cu celule separate pentru a evita zgârieturile

2. Foaia de policarbonat este ambalată cu o pungă țesută impermeabilă

3. Cadrele din aluminiu sunt ambalate cu folie de pernă și apoi ambalate într-o țesătură impermeabilă din poliester acoperită cu PVC rezistent la mare

Livrare:

1. Termen de livrare: 1-2 săptămâni pentru zona Asiei de Sud-Est, în timp ce 3-4 săptămâni pentru altele precum America de Nord și de Sud, Europa etc.

2. Transport la nivel mondial și livrare la domiciliu

Ambalare și transport
Contact pentru mai multe detalii
    Show Buttons
    Hide Buttons