Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Acoperiri Terase Moderne Pentru Restaurante

Candru
Materialul profilului principal Aliaj de aluminiu dur extrudat 6061 / T6
Deschidere A15 (10-20m) U2 (8-10m) U3 (4-6m)
Sarcina Vântului 0.5 KN/M^2
Sarcina De Zăpadă 6.3 psf (0.3 KN/M^2)
Culoare Gri închis, gri mediu, gri deschis, bej, maro, personalizat
Durata De Viata 30 de ani
Panou
Material  4-6 mm Placă de policarbonat, sticlă temperată, sticlă laminată temperată, sticlă izolantă temperată
Caracteristici  100% rezistent la apă, 98% rezistență la UV, ignifug (B1, M2)
Colorate Transparent, maro, albastru deschis, gri deschis, gri închis etc. (personalizat)
Accesorii
Sistem De Etanșare  EPDM
Sistem De Iluminare Iluminare automată cu LED încorporată
Sistem De Umbrire Sistem interior electric / manual de umbrire, perdea electrică / manuală
Descriere De Acoperiri Terase

Acoperiri Terase Moderne este mai populară în zona comercială din cauza costului redus, dar a atmosferei atractive în comparație cu clădirea din cărămidă. Gândiți-vă la un restaurant că toate scaunele sunt scaune la fereastră! Carcasa patioului restaurantului este proiectată pentru a maximiza utilizarea zonei deschise, iar cu Sunshield Retractable Skylight Roof System, restaurantul își poate folosi zona deschisă pentru petreceri / banchete pe tot parcursul anului, cu „confort interior și libertate în aer liber”. Sunt disponibile atât incinte de restaurant / cafenea independente, cât și incinte izolate și atașate.

Detalii De Acoperiri Terase

 

Policarbonat
Rezistența la impact a foii de policarbonat este de peste 200 de ori mai mare decât a sticlei obișnuite, iar folia Celte este realizată din materiale Bayer germane și materiale adăugate UV cu două straturi, care pot rezista la 98% din razele ultraviolete și pot accepta, de asemenea, personalizarea culorilor.

 

Sistem de rulare pentru uși și ferestre
Sistemul de rulare a ușilor și ferestrelor are scripete, care este perfect în ceea ce privește designul și structura tehnică. Metoda de deschidere push-pull este convenabilă pentru instalare și utilizare și oferă utilizatorilor un sentiment de liniște sufletească și confort!

 

Motor culisant
Acesta adoptă un design inteligent modularizat cu șină de glisare electrică, este convenabil să se combine și să împletesc, iar controlul electric este liber să aleagă deschiderea și închiderea, iar zona de acoperire a placii solare poate fi reglată flexibil în funcție de condițiile actuale sau meteorologice!

 

Structura Modulară
Camera mobilă de soare Celt este asamblată cu piese de colț din aliaj de aluminiu extrudat, iar structura modulară asamblată poate fi reglată și schimbată în funcție de acoperirea camerei de soare.

 

Perla de cauciuc și perie rezistentă la praf
Straturile practice din cauciuc se folosesc la îmbinările cadrului, iar tehnologia matură de prelucrare a straturilor poate obține cel mai bun efect de etanșare. Peria rezistentă la praf poate izola eficient praful și zgomotul din exteriorul ușii și împiedică ploaia și apa să intre.

 

Calitate Superioară
Carcasa noastră a fost realizată de cele mai avansate mașini CNC. Echipamentul de înaltă tehnologie asigură o precizie ridicată și o calitate superioară. De asemenea, avem un sistem strict de control al calității pentru a ne asigura că fiecare produs livrat rămâne de calitate superioară.
Personalizate
De Ce Să Alegeți Shelter
Sunshield-Sunhouse-Pool-Enclosures-Material-Quality-Contrast-Aluminum-Material-Test-Report

De ce să alegeți Shelter?

Shelter este o marcă de clădiri prefabricate în aer liber cu creștere rapidă. A dezvoltat diverse produse și soluții la cheie care sunt potrivite pentru vile, hoteluri, restaurante, piscine, spa-uri, terase, grădini, curți subterane, terenuri de golf etc.

☑Serviciu Clienți

Oferim design personalizat, livrare la nivel mondial și instrucțiuni de instalare.

☑Calitate Premium

Oferim produse de calitate premium și oferim cea mai bună valoare clienților noștri.

☑Expertiză Inginerească

Echipa noastră de ingineri orientată către clienți conține experți profesioniști și experimentați, specializați în carcase pentru piscine, ingineri electrici etc.

Contact pentru mai multe detalii
    Show Buttons
    Hide Buttons