Caută
Close this search box.

Acoperiri Terase Moderne Pentru Restaurante

Acoperiri-Terase-Moderne-Pentru-Restaurante-3
Terasa-Exterioara-Policarbonat-5
Candru
Materialul profilului principalAliaj de aluminiu dur extrudat 6061 / T6
DeschidereA15 (10-20m)U2 (8-10m)U3 (4-6m)
Sarcina Vântului0.5 KN/M^2
Sarcina De Zăpadă6.3 psf (0.3 KN/M^2)
CuloareGri închis, gri mediu, gri deschis, bej, maro, personalizat
Durata De Viata30 de ani
Panou
Material 4-6 mm Placă de policarbonat, sticlă temperată, sticlă laminată temperată, sticlă izolantă temperată
Caracteristici 100% rezistent la apă, 98% rezistență la UV, ignifug (B1, M2)
ColorateTransparent, maro, albastru deschis, gri deschis, gri închis etc. (personalizat)
Accesorii
Sistem De Etanșare EPDM
Sistem De IluminareIluminare automată cu LED încorporată
Sistem De UmbrireSistem interior electric / manual de umbrire, perdea electrică / manuală
Descriere De Acoperiri Terase

Acoperiri Terase Moderne este mai populară în zona comercială din cauza costului redus, dar a atmosferei atractive în comparație cu clădirea din cărămidă. Gândiți-vă la un restaurant că toate scaunele sunt scaune la fereastră! Carcasa patioului restaurantului este proiectată pentru a maximiza utilizarea zonei deschise, iar cu Sunshield Retractable Skylight Roof System, restaurantul își poate folosi zona deschisă pentru petreceri / banchete pe tot parcursul anului, cu „confort interior și libertate în aer liber”. Sunt disponibile atât incinte de restaurant / cafenea independente, cât și incinte izolate și atașate.

Descriere De Acoperiri Terase
PC-pannel-color
Policarbonat

Rezistența la impact a foii de policarbonat este de peste 200 de ori mai mare decât a sticlei obișnuite, iar folia Celte este realizată din materiale Bayer germane și materiale adăugate UV cu două straturi, care pot rezista la 98% din razele ultraviolete și pot accepta, de asemenea, personalizarea culorilor.

motorized
Sistem de rulare pentru uși și ferestre

Sistemul de rulare a ușilor și ferestrelor are scripete, care este perfect în ceea ce privește designul și structura tehnică. Metoda de deschidere push-pull este convenabilă pentru instalare și utilizare și oferă utilizatorilor un sentiment de liniște sufletească și confort!

motor
Motor culisant

Acesta adoptă un design inteligent modularizat cu șină de glisare electrică, este convenabil să se combine și să împletesc, iar controlul electric este liber să aleagă deschiderea și închiderea, iar zona de acoperire a placii solare poate fi reglată flexibil în funcție de condițiile actuale sau meteorologice!

03-connection
Structura Modulară

Camera mobilă de soare Celt este asamblată cu piese de colț din aliaj de aluminiu extrudat, iar structura modulară asamblată poate fi reglată și schimbată în funcție de acoperirea camerei de soare.

seal
Perla de cauciuc și perie rezistentă la praf

Straturile practice din cauciuc se folosesc la îmbinările cadrului, iar tehnologia matură de prelucrare a straturilor poate obține cel mai bun efect de etanșare. Peria rezistentă la praf poate izola eficient praful și zgomotul din exteriorul ușii și împiedică ploaia și apa să intre.

shading-system
sistem de umbră

Shelter sistem de umbră de soare adoptă Umbra de soare încorporate, care este plat și frumos. Puteți alege nuanțe de culoare și indice de refracție. Pentru a evita absorbția umidității, se poate adăuga și o acoperire hidrofobă. Sistemul adoptă controlul wireless al panoului, care este convenabil și practic.

Personalizate
colors-of-aluminum-profile-_Jc
color-and-type-of-cover-_Jc
shelter-enclosure-model_02_Jc
De Ce Să Alegeți Shelter
Sunshield-Sunhouse-Pool-Enclosures-Material-Quality-Contrast-Aluminum-Material-Test-Report

De Ce Să Alegeți Shelter?

Shelter este o marcă de clădiri prefabricate în aer liber cu creștere rapidă. A dezvoltat diverse produse și soluții la cheie care sunt potrivite pentru vile, hoteluri, restaurante, piscine, spa-uri, terase, grădini, curți subterane, terenuri de golf etc.

☑Serviciu Clienți

Oferim design personalizat, livrare la nivel mondial și instrucțiuni de instalare.

☑Calitate Premium

Oferim produse de calitate premium și oferim cea mai bună valoare clienților noștri.

☑Expertiză Inginerească

Echipa noastră de ingineri orientată către clienți conține experți profesioniști și experimentați, specializați în carcase pentru piscine, ingineri electrici etc.

Date : februarie 1, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon