Caută
Close this search box.

Casa Dom Personalizată pentru stațiunea Jungle

casa-dom-personalizată-pentru-stațiunea-Jungle-domuri-geodezice-în-România-11
31.4sqm / 338sq Ft
Footprint
2 - 3 People
Guest Capacity
Meadow / Park
Ground Condition

Eliptică Casa Dom cu facilități de baie

În calitate de producător de spațiu de locuit lider în China, Shelter oferă diverse opțiuni pentru spațiul de viață glamping, cum ar fi geodome, dom ovalglamping cort depune și mai mult. De data aceasta, casa noastră de case eliptice servesc ca cazare pentru 2 persoane pentru camping. Această suită ovală de cupole nu oferă doar patul pentru odihnă, ci și zona de baie și de agrement. Întreaga experiență vie va pune în următorul nivel.

Casa Dom cu geam fereastră și luminator fereastră

Prin utilizarea mașinii CNC avansate pentru tăierea PVC. Membrana din PVC ar putea fi tăiată în orice formă. După cum arată imaginea, acest cort cupola este proiectat în 1/4 din față transparentă și 3/4 alb pentru zona de odihnă. Această fereastră mare de golfuri ar putea permite oaspeților să se bucure de vedere exterioară și lumina naturală a soarelui intră în spațiul interior. Folosind o perdea pentru a proteja lumina puternică și privată. După întreaga zi de activități în camping, când se cade noapte, oaspeții se pot așeză pe pat și se pot bucura de noaptea înstelată prin fereastra de luminatoare.

casa-dom-personalizată-pentru-stațiunea-Jungle-domuri-geodezice-în-România-1
6m-glamping-dome-for-jungle-resort-casa-dom

Materialul De Înaltă Calitate Face Clasa De Primă Clasă ECO Dom

Toate produsele Dome din Shelter sunt realizate din tub de oțel de calitate superioară, care este tratat special împotriva ruginii (galvanizat + acoperit cu praf). Acest tip de cadru nu numai că are un aspect lucios, ci și performanța perfectă în rezistența chimică și rezistența la intemperii. Durata de viață a cadrului poate dura peste 20 de ani.

În plus, membrana din PVC acoperită are o caracteristică remarcabilă în rezistența la radiații UV, rezistente la apă și ignifug. Compară cu ceilalți furnizori de cort dome, Shelter proiectează o singură bucată de membrană pentru a acoperi întreaga structură. Cortul domei va avea un aspect neted și o performanță mai bună în drenaj, vânt. De asemenea, este convenabil în imprimarea numelui de camping și a camerei nr ..

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon