Caută
Close this search box.

Casă Ovală de cazare în stațiunea Glamping

De ce să alegeți casa ovală pentru plaja laterală

Beachside este locul perfect pentru a vă bucura de răsăritul soarelui și de apusul soarelui, dacă intenționați să începeți afacerea dvs. cu vitraje acolo, poate doriți ca invitații dvs. să nu poată pierde un astfel de peisaj minunat. Casa de casă eliptică din Shelter este designul ideal pentru stațiunea de pe malul mării, prin forma sa unică, cum ar fi cochilia. Cu designul frontal al ferestrei bay, oaspeții se pot bucura de o vedere fantastică sub cortul dome.

Material și specificații ale Casei Ovale

Toată structura domului este realizată din oțel vopsit, care are un aspect alb strălucitor, performanță perfectă în antitrust și anti-coroziune. Pentru țesături acoperite, vă oferim 3 opțiuni: panza impermeabilă, tesatura PVC 850SGM și PVDF. Printre acestea, PVC și PVDF au o performanță mai bună în rezistența la UV, ignifugă (DIN 4102 B1 M2). Depindeți de controlul temperaturii, stratul de izolație din bumbac și perdelele sunt opționale pentru dvs.

Dimensiune (Lungime x Lățime)8 x 5m (26 x 16ft)
Amprenta40 mp (416 mp ft)
Capacitate1 – 2 persoane
Viteza vântului100km/h
Timp de asamblare7 ore cu echipaj de 3

Facilități De Interior Pentru Casa Ovală

Dacă doriți să apăsați pe o plajă și să găsiți ideea decorului, designul cu tematică oceanică este potrivit pentru o stațiune în orașele de pe coastă și pe insule precum Hawaii, Tahiti, Coasta de Fildeș, Gold Coast, Great Barrier Reef. Ca imaginea aratata, casa eliptica este instalata cu facilitati esentiale incluzand:

MobilierNumăr
Queen-sized Bed
(1 – 2 persoane)
1
Noptiera2
Scaun3
Mese rotunde mici1
Facilități de baieSpălarea, dușul și toaleta

Unde Poate Asambla Domul Eliptic

Nu numai pe plajă, puteți seta o astfel de casă domoasă ovală pe prerie, deșert, munte și alte locuri pe care le doriți. Shelter va oferi soluția de instalare și ghidarea pentru orice teren neuniform. În plus, am terminat recent un proiect în zona deșertului. Vă rugăm să faceți clic pentru a afla mai multe despre stațiunea de ghemuire pe un astfel de loc misterios.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon