Search
Close this search box.

Clare Span Corturi pentru Nunti  în Toate Dimensiunile

Clare Span Corturi Pentru Nunti În Toate Dimensiunile

Corturi pentru Nunta in Toate Decorațiunile

Shelter Cort Manufacturing Co Ltd. a fost concentrându-se pe de fabricație și în curs de dezvoltare corturi de nunti în timpul trecut 13 ani. Ne oferă corturi pentru nunti in ambele calități și cantități.

Corturi pentru Nunta in High Materiale de Calitate

Materiale pentru cadrul principal sunt foarte greu aliaje aluminiu extrudat in diferite dimensiuni, ceea ce face lumina cort și puternic indiferent de dimensiunea cort este, și apoi cort ar putea deține mai multe persoane. A 30 x 40 m cort ar putea acoperi circa 900, dar ar putea fi mai puțin în cazul în care s-ar fi instalat etape sau alte chestii consumatoare de spațiu.

Există trei tipuri de acoperire, inclusiv materiale colorate, translucide și transparente alb pur care sunt PVC poliester, puteți decide pe care să folosească, și toate aceste materiale sunt apa, foc și dovada UV. Componente cum ar fi conector din oțel inoxidabil, oțel și miza legătură acoperiș sunt utilizate pentru a stabili și de vânt cu o viteză de 100 kmh sau chiar 120 kmh nu a putut sufla cortul jos.

Decoratiuni de completare, piese suspendate sunt furnizate de noi pentru a face cort frumos și atractiv, puteți decide, de asemenea, pe ce fel de decoruri de a folosi sau chiar proiecta întreaga decorarea te pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Unele alte dispozitive, cum ar fi covoare, mese si scaune, tacamuri si alte mijloace de subzistență sunt furnizate în cazul în care au existat cerințe, doar pentru a face evenimentul dumneavoastră mai bine.

În afară de nunta, oferim de fapt corturi pentru alte evenimente, cum ar fi întâlniri de conferințe, catering, concerte, târguri și etc Dacă aveți nevoie de cort pentru oricare dintre aceste evenimente, ne Shelter poate fi întotdeauna o alegere potrivita.

Utilizarea de lux decor cort pentru nunta este o alegere înțeleaptă, și vom face pregătirile pentru tine doar dupa comanda, echipa cu experienta va fi trimis pentru constructii si indepartarea, și nu va trebui să vă faceți griji despre nimic în afară de evenimentul în sine.

Corturi Pentru Nunti -Service

Adăpost Cort vă va oferi întotdeauna cu produsele noastre testate și cele mai bune servicii, contactați-ne și veți obține o soluție la cheie în schimb.

Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon