Caută
Close this search box.

Cort de Eveniment cu PVC Fabric – Expoziție Mobilier

Cort De Eveniment Cu PVC Fabric – Expoziție Mobilier

Corturi de Evenimente pentru toate tipurile de evenimente

Shelter prevede corturi de evenimente de vanzare in diferite marimi si stiluri. Pentru a sprijini diferite tipuri de eveniment, oferim soluții la cheie și preț competitiv. Puteți configura corturi pentru spectacol comercial, echitabil, Car Show, lansarea de noi produse și Expo în aer liber pentru toate industriile.

Aceste corturi următoarele evenimente sunt oferite pentru o expoziție foarte mare de mobilier din China. Corturile noastre sunt structuri evenimente comerciale cu deschideri clare, oferind o mare spatiu interior pentru toti expozantii construi cabinele lor în interiorul corturile. Aceste corturi sunt disponibile pentru vânzare și putem livra peste tot în lume.

Caracteristicile de Corturi de Evenimente

Cort în aer liber are un cadru principal foarte greu din aliaj de aluminiu extrudat, care a inclus atât de lumină și puternică, astfel încât un cort de dimensiuni normale ar putea deține cât mai multe persoane posibil. De exemplu, un cort m 30 x 40 are capacitatea de a deține aproximativ 900 de participanți, și, desigur, cortul poate fi extinsă 5M ca o unitate în cazul în care au existat mai multe persoane decât era planificat.

Materiale filmate PVC sunt țesături din poliester alb, care au capacitatea de a rezista la ploaie și flacără UV, în plus, materialul este dificil să se rupă. De obicei, în timpul zilei, pereții tesatura sunt legate la aer curat în interior. Acoperisul este acoperit cu aceeasi tesatura, dar un astfel face o structură științifică pic mai dificil.

Servicii De Corturi De Evenimente

Tu poti implica mereu în proiectarea și decorarea forme pentru a dimensiune, costuri și detalii ale principalelor dimensiuni ale profilului întreg de stiluri cort, designerii noștri ar ajuta să găsească o soluție la cheie, indiferent de limita este. Ce trebuie subliniat este faptul că putem trimite echipa noastra la construirea destinație, și nu veți avea nevoie să vă faceți griji cu privire la instalarea cortului pentru că am testat înainte de expediere. Cu toate acestea, eliminarea cort este responsabilitatea noastră, și ar fi complet liber de aceste materiale de umplutură.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon