Caută
Close this search box.

Cort de lux pentru padurea tropicala Glamping Romania

Cort de lux cu structură puternică și material rezistent la apă

Ca producător profesionist de corturi de șlefuire, Glitzcamp se angajează să ofere oamenilor facilități moderne în timp ce le ia pentru a vedea diferite scene. De data aceasta, să ne îndreptăm atenția asupra noului proiect al Glitzcamp, o stațiune luxuriantă de glafare a pădurilor tropicale din China.

În pădurile tropicale, clima este umedă și ploioasă. Dacă construiți o cabină de lemn aici, este ușor să se degradeze. Acest lucru va duce la mari riscuri de securitate. Deci, Glitzcamp oferă cortul său de înălțare pentru stațiunea tropicală.

Este realizat din oțel puternic și materiale de pânză rezistent la apă. Și este fixat printr-un cablu pe o platformă de lemn construită înalt. Prin urmare, cortul de lojă are rezistență bună la intemperii și poate rezista vântului de nivelul 6.

Decorarea interioară a cort de lux

Pentru a fi aproape de mediul natural al pădurii tropicale, Glitzcamp a proiectat cu grijă cortul de vârf.

Pe de o parte, Glitzcamp folosește o prelată verde care acoperă cortul de lojă, pentru ao integra în profunzime, fără a fi ciudat. Pe de altă parte, Glitzcamp folosește pe deplin resursele naturale locale, plasând în interiorul corturilor diverse mobilier din bambus, creând astfel un interior natural și luxos.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon