Search
Close this search box.

Cort de lux personalizat pentru stațiunile de pe litoral sau pe malul lacului

Cort de lux în formă de dewdrop pentru vacanțe de relaxare Glamping

Când ați terminat munca voastră ocupată și doriți să vă relaxați în natură, o vacanță de relaxare relaxantă la mare sau la lac va fi ceea ce căutați. Dewdrop Dome Tent este cu siguranta prima alegere pentru cazare in aer liber la statiunile de pe malul marii. Formată ca o picătură de rouă sau apă, o asemenea cupolă se alimentează în mediul înconjurător. Permite oamenilor să se bucure de confortul modern în timp ce accesează natura.

Trei motive pentru a alege cort de lux Dewdrop

Dacă intenționați să vă înființați o afacere de tabără sau stațiune, cortul de duddrop dome ar fi ceva care merită să investească. Comparativ cu cortul de camping, există 3 motive pentru care ar trebui să alegeți cortul de rouă.

  1. Formă unică. Cei mai mulți oameni au văzut sau au auzit tipi și yurt în viața lor. Corturile familiare nu mai atrag atenția oamenilor. Unic, Dew Drop Dome este un cort emisiferic neregulat. Este o semi-combinație și semi-renovare a clădirilor tradiționale și a corturilor tradiționale.
  2. Plasticitate ridicată. Nu există coloane de sprijin și obstacole în interior, astfel încât spațiul interior este foarte plastic și poate fi utilizat pe deplin. Interiorul spațios poate fi împărțit în mai multe zone funcționale, cum ar fi dormitor, baie, cameră de zi și așa mai departe. Păstrați-vă în interior, vă veți simți la fel de convenabil și confortabil ca și acasă.
  3. Dulap din lemn. Cu un impact minim asupra mediului, puntea de cort de rouă face posibilă construirea pe un teren neuniform. Prin urmare, cortul de rouă poate fi aplicat pe diverse terenuri, cum ar fi câmpiile, dealurile și platourile. Între timp, prezența punții izolează și umiditățile de suprafață, ceea ce este deosebit de important pentru stațiunile de pe malul mării.
Date : January 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon