Caută
Close this search box.

Cort de nunta 30x50m cu alb din PVC Fabric

Cort De Nunta 30x50m Cu Alb Din PVC Fabric

Cort de Nunta Mare – Piscină în Conferință Venue

Shelter Corturi prevede corturi pentru nunti de vanzare in cantitati mari de peste 10 de ani, iar acum suntem furnizarea de mai mult de corturi în diferite dimensiuni și forme, perfecte servicii post-vânzare și soluții la cheie sunt, de asemenea, făcute pentru a ajunge la satisfactia clientului.

Ne oferă diferite dimensiuni cort pentru nunta. Acest 30 x 50 m cort acopera o suprafata de 1,500 mp si este capabil de a deține 1,000 de persoane, și poate fi extinsă în funcție de necesități, cu distanțe schelete de 5 metri, ceea ce permite un spațiu mai mare pentru etape, încălzire și de aer condiționat, materiale mobilier și mai mulți participanți sau chiar un dispozitiv toaletă, dacă este necesar.

Feature de Cort de Nunta

Cadrul acestui cort de nunta este format din greu presat din aliaj de aluminiu extrudat, și este stabilită de către noastre componente proprii concepute, cum ar fi acțiuni de oțel și spituri, apoi 30 x 50 m cort este destul de stabil pentru a lupta împotriva vântului, la o viteză de 100 kilometri pe oră sau mai mult.

Acoperirea din PVC țesături din poliester acoperite colorate alb pur sunt utilizate atât pentru pereți acoperiș și laterale pentru a rezista ploaie, flacără și UV, și lumina puternică a soarelui pot fi prevenite, precum și, oferă astfel un spațiu plăcut și nu numai pentru nunta, dar, de asemenea săli de conferință, echitabil, expoziție, spectacol auto și concert, etc.

În afară de cort în sine și construcția sa, oferim accesorii cum ar fi swag, lenjerii de pat, candelabre și alte decoratiuni textile pentru a face cort mai satisfacatoare, materiale mobilier cum ar fi canapele si mese sunt, de asemenea, pentru alegerea dvs., astfel face cortul funcțional.

Serviciul De Cort De Nunta

Noi nu numai că oferă cort de nunta de vanzare, de asemenea, vă oferim întregul serviciu de corturi. Agent de vânzări nostru va raspunde anchetă într-o perioadă scurtă de timp și vă sugerează soluția potrivită pentru a sprijini nunta ta. Apoi personalul nostru tehnic va proiecta forma de cort în funcție de nevoie de dumneavoastră. După aceea, vom ambalaj și livra produsul la locația dumneavoastră în timp. Personalul nostru tehnic vă poate oferi ghid de instalare a unui loc de muncă site-ul tau. De asemenea, avem un serviciu perfect după-vânzare, inclusiv menținerea aliaj de aluminiu și material PVC.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon