Caută
Close this search box.

20 x 70 m Corturi de Nunta de Vanzare

Cort De Nunta Pentru Vanzare – Corturi De Nunta Mixte

20 x 70 m Cort de Nunta cu Clear PVC Ferestre

Shelter Corturi oferă toate tipurile de corturi de nunta de vanzare. Puteți alege visezi cort nunta în adăpost. Ținând nunta in aer liber sub cort de marcare este o alegere bună pentru a vă bucura atomsphere aer liber.

Dimensiunea acestui cort este 20x70m și poate găzdui aproximativ 1000 de persoane. Pur acoperamant de PVC alb face cortul mai elegent și clasic. Alb fereastra clar PVC, puteți avea o vedere bună în cort. După ceremonia de nunta, vă puteți transforma locul într-o sală de dans. Face oaspeții mai bucura de wedidng și să aibă un moment bun pe zi inportant.

Feature de Cort de Nunta

Materiale de acoperire sunt pure din PVC de culoare albă țesături din poliester acoperite rezistente ploaie, flacără și UV, astfel permite un spațiu sigur și plăcut pentru participanți. Tesatura alb pur are o performanță bună în reducerea lumina soarelui puternic, iar oamenii nu s-ar simți în interiorul ars. În plus, fermitatea tesatura face mai sigure pentru mișcare și reconstrucție. Alte accesorii, cum ar fi ferestre translucide, pereți laterali din PVC si usi de sticla, etc. permite clienților diferite opțiuni pentru diferite domenii.

Pe parcursul unui deceniu de dezvoltare, oferim nu numai corturi numai pentru clienții noștri, dar oferim accesorii, cum ar fi lenjerii de pat, swag și candelabre de decorare și clienții ar putea lucra împreună cu designerii noștri și să transforme cortul în ceea ce doresc. Alte materiale de mobilier, cum ar fi scaune, mese si canapele, precum și ceva de genul-aer conditionat sunt potrivite pentru tine, dacă este necesar.

Serviciul De Cort De Nunta

Shelter nu numai că oferă tot felul de cort de nunta de vânzare, dar, de asemenea, întreaga slujba cortului. Inclusiv anchetă, design, de produs, livrare, instalare, să mențină, scoateți. Agent de vânzări nostru vă va sugera cea mai potrivită soluție pentru evenimentele tale. Și personalul nostru tehnic poate face un ghid de instalare in post-site-ul tău. După eveniment, ne vom muta cortul în timp. 

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon