Caută
Close this search box.

Cort eveniment de Vanzare - Corturi mici cu întregime din sticlă perete

Cort Eveniment De Vanzare – Corturi Mici Cu Întregime Din Sticlă Perete

Sticlă de Perete Cort Evenimente de Vanzare

Shelter oferă toate tipurile de cort evenimente de vanzare. 10 * 20m cort clar durata eveniment mic poate găzdui 100-150 de persoane. Acest cort este potrivit pentru mic cort de catering pentru evenimente și familie se aduna în curtea din spate. În plus, aveți posibilitatea să configurați mai multe corturi mici pentru o petrecere banchet mare.

Mare de Calitate Cort Evenimente de Vanzare

Principalul cort este construit pentru hard aliaj de aluminiu presat extrudat cea mai bună calitate pentru a face cort puternic și componente, cum ar fi spituri sau bastoane de oțel utilizate pentru a asigura locul de muncă cu vânt acolade pentru a face cort stabil și are capacitatea de a obține vânturile de viteză 100 kmh sau 120 km / h, si veti avea nu vă faceți griji.

Materialele folosite pentru acoperis sunt acoperite

cu țesături din poliester PVC, care au o performanță bună în rezistente ploaie, flăcări UV și astfel permite oaspeților și însoțitorii de nunta mediu confortabil pentru a rămâne. Pereți de sticlă folosite pentru a da un sentiment de natură cort în timpul zilei și romantic si misterios, cu lumini timp de noapte.

În ceea ce pentru decoratiuni cort, atât în interiorul cât și în afara, lenjerii de pat, swag și candelabre în diferite culori pot fi furnizate de către noi, dacă este necesar, și pot fi proiectate și adaptate pentru a prezenta punctele de vedere se bucură. Un ecran mare cu LED-uri ar putea fi o alegere excelentă, dacă există modele speciale.

Shelter Solution

Managerii noștri de vânzări vă va ajuta să alegeți cortul perfect pentru nevoile dvs. și vă va oferi cele mai bune solutii pentru evenimentul dumneavoastra. Sortimentul include nu numai corturile de diferite dimensiuni, dar, de asemenea, proiectat în diverse stiluri. Cort acoperiș curbat pentru recepție și un salon în toate tipurile de eveniment sportiv, clasic Un cort acoperis pentru tur auto spectacol și lansare de produs, cort mare de vârf pentru recepție loc în aer liber, cort eveniment de mare pentru târguri și expoziții produse, etc.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon