Caută
Close this search box.

Cort Eveniment de Vanzare - Sailing Deschis

Cort Eveniment De Vanzare – Sailing Deschis

CORT EVENIMENTE DE VANZARE – CORTURI DE RECEPȚIE ÎN AER LIBER

Shelter prevede cort evenimente de vanzare in diferite dimensiuni. Oferim dublu cort etaj pentru 2015 deschise navighează în China. Pentru salon VIP, zona tribune si catering loc. Cu nici pol interior, putem folosi spatiul maxim pentru a se potrivi mai multe persoane și alte accesorii.

Cort Evenimente de Vanzare in Calitate Superioară

Structura principală a cort eveniment este din aliaj de aluminiu ușor, ceea ce face ca întreaga selecție stabil și suficient de ușor să stea vanturi puternice la viteza de 120 kilometri pe oră, astfel pericole ar putea fi eliminate și construcții ar fi mai ușor prea. În plus, se adaugă nu orice oțel în cadrul, și întreaga selecție ar putea fi folosite pentru o perioadă lungă de timp fara griji de a fi ruginit.

Materialele de perete lateral sunt PVC țesături din poliester, astfel ploaie, flacără și UV ar putea fi rezistat, care fac circ mai potrivite pentru catering, dans și alte activități. Desigur, pentru interiorul selecție, oferim lenjerii de pat, picături suspendate, candelabre și alte umpluturi pentru a decora, mese, scaune și canapele, precum și alte accesorii, cum ar fi aer conditionat ar fi, de asemenea, furnizate este acolo orice cerință. Decoratori, designeri, împreună cu proprietarii nunta noastră va coopera pentru a face selecție satisfăcătoare și plăcut.

SHELTER Serviciul

Oferind nu numai cort evenimente de vanzare, dar, de asemenea, vă oferă o serie de servicii la cerere pentru a menține. Saleman nostru va va oferi o soluție competitivă pentru evenimentul dumneavoastra. Și personalul nostru tehnic vă va oferi un design și instalare ghid întreg pentru a se potrivi locația. După eveniment, ne vom muta corturile în timp. Deci nu ai nevoie de griji cu privire la modul de a face cu cortul. Suntem bucuroși să vă fie corturi expert. Nu fi ezitati sa ne contactati si obtine mai multe informatii [email protected]

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon