Caută
Close this search box.

Cort Industrial Mare pentru Depozit Temporar

Cort Industrial Mare Pentru Depozit Temporar

30×100 m Cort industrial cu ABS Wall

Shelter Corturi oferă diferite dimensiuni de cort industrial second hand pentru depozitare temporară. Cu care se confruntă creșterea neașteptată a vă companiei puteți pune înainte de necesitatea de nevoie rapid un loc de întâlnire de stocare temporară. Alegeți un magazin semi-permanent poate satisface nevoia ta într-un timp scurt. Bunuri și aparatele vor fi în siguranță pe tot parcursul anului. Depozite sunt rezistente la condiții meteorologice dificile, pentru a proteja bunurile depozitate de ploaie și de vânt cu material PVC rezistent la apă și din aliaj de aluminiu firmă.

Feature de Cort Industrial

Acest cort a fost 30x100m cu ABS perete solid și țesături din PVC rezistent la apa pentru acoperire. Pentru companie, este potrivit pentru echipamentele de stocare machinerical, instrumentelor de producție și a produselor. Pentru a pregăti nevoia de sezon. Pentru scoala, aceasta este un spațiu bun pentru a fi depozit de echipamente sportive si necesitatile de zi cu zi. Indiferent de scopul cortului, prioritatea noastră este siguranța utilizării lor. Tot cortul depozitul cu gama noastră de produse sunt de înaltă calitate și design robust. Acest corturi unde puteți simți în siguranță.

Materiale foarte greu din aliaj de aluminiu extrudat s-au folosit ca și cadru, ceea ce face ca întreaga selecție stabil și suficient de ușor să stea vanturi puternice la viteza de 100 kilometri pe oră, astfel pericole ar putea fi eliminate și construcții ar fi mai ușor prea. În plus, se adaugă nu orice oțel în cadrul, întreaga selecție ar putea fi utilizate pentru un perete lateral time.The lung materiale sunt perete solid ABS, astfel ploaie, flacără și UV ar putea fi rezistat, ceea ce face circ mai stabil și adecvat pentru niciun fel de stocare.

Serviciul De Cort Industrial

Nu adăpost oferi doar de înaltă calitate depozit cort pentru tine, dar, de asemenea întregul serviciu pentru corturi. Vanzarile noastre vor raspunde anchetă într-o perioadă scurtă de timp și vă sugerează cea mai potrivită pentru dimensiunea stocare. Deci nu ai nevoie de îngrijorat de risipa de spatiu. Produsele noastre va livra la timp pentru a avea nevoie de nevoie de dumneavoastră urgent.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon