Search
Close this search box.

Cort Industrial Second Hand cu Panel Sandwich

Cort Industrial Second Hand Cu Panel Sandwich

30 x 50 m Cort Industrial Second Hand pentru Stocarea Temporară

Cort industrial second hand poate rezolva spațiu de stocare limitat al creșterii neașteptate. Adăpost cort specializata in fabricarea tuturor tipurilor de structuri clare cu deschideri, inclusiv clădiri de depozitare. Dimensiunea este durata disponibil de la 10m la 60m, lungime este nelimitat de 5m Bay. Datorita designului de deschidere clare, spațiul maxim poate fi folosit la depozitarea bunurilor dumneavoastra.

Feature de Cort Industrial Second Hand

Acest cort depozit este 30x50m cu panou tip sandwich. Acest tip de perete lateral pot bloca cald mai eficient. Aceasta va fi o mai bună protecție pentru mărfurile. Este potrivit pentru a chimice magazin, reactivi și alte elemente inflamabile. Indiferent de scopul cortului, prioritatea noastră este siguranța utilizării lor. Toate corturile cu gama noastra de produse sunt de înaltă calitate și design robust. Acest corturi unde puteți simți în siguranță.

Date : January 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon