Caută
Close this search box.

Cort pentru Eveniment – Expoziția de mașini în aer liber

Cort Pentru Eveniment – Expoziția De Mașini În Aer Liber

Cort mare pentru eveniment – Expoziția de mașini în aer liber

Shelter Corturi este producător profesionale de corturi pentru evenimente in diverse dimensiuni (deschideri 10-60m) pentru toate tipurile de spectacol comercial, echitabil, Car Show, lansarea de noi produse și expo în aer liber pentru orice industrii.

Caracteristică de Cort pentru evenimente

Noi vă oferă înaltă calitate de cort pentru evenimente. Principalul cort este construit pentru hard aliaj de aluminiu presat extrudat cea mai bună calitate pentru a face cort puternic și componente, cum ar fi spituri sau bastoane de oțel utilizate pentru a asigura locul de muncă cu vânt acolade pentru a face cort stabil și are capacitatea de a obține vânturile de viteză 100 kmh sau 120 km / h, si veti avea nu vă faceți griji.

Materialele folosite pentru acoperiș sunt acoperite cu PVC tesaturi poliester, care au o performanță bună în rezistent ploi, flăcări și UV, astfel permite oaspeților și însoțitorii de nunta mediu confortabil pentru a rămâne. Pereti de sticla utilizate pentru cort da un sentiment de natură în timpul zilei, precum și romantic si misterios, împreună cu luminile de la seara.

În ceea ce pentru decoratiuni de cort, atât în interiorul și în afara, lenjerii de pat, swag și candelabre, în culori diferite ar putea fi furnizate de către noi, dacă este necesar, și ele pot fi proiectate și adaptate pentru a prezenta o priveliște sa te bucuri de. Un ecran mare cu LED-uri ar putea fi o alegere excelentă dacă ar exista modele speciale.

Suntem Experti De Eveniment Cort

Cort Shelter nu numai produce si comercializeaza cort pentru evenimente, dar, de asemenea vindem un serviciu complet. inclusiv anchetă, design, de produs, livrare, instalare, scoateți. Suntem mandri de a fi un expert în cort în aer liber.

Date : ianuarie 31, 2024

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon