Caută
Close this search box.

Corturi safari în stil african-Corturi pentru evenimente

corturi-camping-safari-cort-de-vanzare-romania-11

Cort Safari în stil african pentru o viață perfectă în aer liber

Cortul Safari stil african este o fuziune dintre sălbăticia naturală și luxul modern. Pentru unii oameni, din când în când tânjesc pentru o viață în aer liber aproape de natură, dar urăsc duritatea și greutățile campingului.

În acest moment, cortul african de safari le oferă cele mai bune din ambele lumi. Rezolvă perfect problemele cazării în aer liber, ceea ce vă permite să experimentați distracția de a face camping în sălbăticie și să vă bucurați de comoditatea unei vieți de înaltă calitate.  

Un ideal Cort Safari pentru cazare în familie

Căutați o cazare sălbatică, dar de lux, în aer liber, potrivită pentru sejurul grupului mic? Dacă da, cortul safari african este o cazare ideală pentru 2 – 4 persoane, ideală pentru cazarea în familie.

Corturile de safari în stil african sunt disponibile în două dimensiuni standard: 5 × 7,5, 5 × 10 metri. În acest articol, vă prezentăm designul nostru de cort safari de 5x10m. Alte dimensiuni pot fi, de asemenea, personalizate în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

Cortul de safari mai mare are o suprafață interioară de 37 mp. Cu mult spațiu interior, acesta poate fi proiectat cu două dormitoare separate (dormitor principal + dormitor pentru copii), o baie modernă, o sală de mese și mai multe amenajări de cameră. Dotat cu toate facilitățile de locuit necesare, va fi casa de cort perfectă pentru o vacanță în familie! De asemenea, poate fi folosit pentru un salon de oaspeți, o sală de recepție și așa mai departe. Spațiul interior al corturilor de safari poate fi amenajat flexibil pentru cerințe practice.

corturi-camping-safari-cort-de-vanzare-romania-1
corturi-camping-safari-cort-de-vanzare-romania-8
corturi-camping-safari-cort-de-vanzare-romania-6
corturi-camping-safari-cort-de-vanzare-romania-2

Verandă Spațioasă De 18 Mp Cu Acoperiș Acoperit

În afară de camerele interioare, fiecare cort de safari de lux include și o verandă spațioasă de 18 of. Veranda exterioară este o structură semi-deschisă, care este acoperită de prelată din PVC impermeabilă. Activitățile zilnice ale oamenilor nu vor fi afectate de condițiile meteorologice în timpul șederii lor.

Marea verandă de corturi de safari de lux este locul perfect pentru nopțile de vară ale familiei și le oferă plăcerea finală a vieții strălucitoare.

Date : ianuarie 31, 2024
Category :

Soluție pentru spațiu în aer liber

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon